LG Optimus 3D завършва 3D екосистемата

С пускането на пазара на първия 3D смартфон с Tri-Dual архитектура, LG Electronics успя да създаде завършена 3D екосистема, която включва телевизори LG Cinema, 3D Blu-ray системи за домашно кино, 3D мобилни компютри, 3D проектор и 3D монитори. Разгръщането на тази 3D екосистема в световен мащаб означава, че потребителите могат да се наслаждават на изчерпателно портфолио от 3D продукти, които позволяват гледането, създаването и споделянето на висококачествено 3D съдържание.

"Само допреди няколко години, 3D беше скъпоструваща и трудно достъпна технология за повечето хора. Днес обаче LG предлага изключително 3D забавление в дома или дори в ръката ви благодарение на продукти като LG Optimus 3D. Освен това последните 3D продукти на LG разполагат с камери и позволяват различни начини за свързване, което прави възможно създаването и мигновеното споделяне на 3D съдържание", коментира д-р Йонг-сеок Парк, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Mobile Communications Company.

От началото на 2011 година LG Electronics следва цялостна стратегия за развитието на 3D продукти, която цели да промени начина, по който потребителите могат да се радват на 3D съдържание.

Ключов за това цялостно 3D изживяване е смартфонът LG Optimus 3D, който заснема и възпроизвежда 3D съдържание с професионално качество, което може да се гледа без специални очила. Неговата Tri-Dual архитектура (две ядра, два канала и двуканална памет) гарантира чувствително по-бързо и безупречно поведение при работа с няколко приложения едновременно, сърфиране в интернет и забавление с игри и мултимедийно съдържание с високо качество.

Смартфонът разполага с възможност за безжично споделяне на заснетото 3D съдържание с други DNLA съвместими устройства като 3D телевизори или 3D мобилни компютри.
 

avtora.com



flash