Lady GaGa представи хай-тек очила на CES 2011

По време на технологичното шоу CES 2011, което се проведе в Лас Вегас, Lady Gaga представи на щанда на Polaroid серия устройства за бързо създаване и разпечатване на снимки - Polaroid Grey Label, която включва моделите Polaroid GL10 Instant Mobile Printer, GL30 Instant Digital Camera и GL20 Camera Glasses.

Най-впечатляващото устройство обаче, са специалните очила с вградена цифрова камера, с която човек може да прави снимки на всичко, към което погледне. Върху самите стъкла на очилата пък има вградени LCD дисплеи и така заснетият материал веднага се изобразява пред погледа на този, който носи очилата.

В Лас Вегас екстравагантния аксесоар бе носен именно от Lady Gaga, която демонстрираше качествата на новия продукт.

Освен очилата, на щанда на компанията можеше да се видят още два интересни продукта: Polaroid GL10 е компактен принтер, който благодарение на технологията ZINK може мигновено да разпечатва, направената преди секунди снимка. Продажбите му започват през месец май за $149,99.

Друг интересен модел е цифровата камера Polaroid GL30. Тя представлява устройство за бързо снимане и печат и също използва технологията ZINK. Моделът ще бъде достъпен в магазините през втората половина на годината, а цената му засега не се съобщава.

avtora.com



flash