Търси в сайта...

Свежо

Деляна Маринова-Джуджи без задръжки в новия епизод на "Вярваш или не" с DIA

12.04.2022 11:00

Деляна Маринова-Джуджи откровено споделя всички свои мисли и чувства във "Вярваш или не" с DIA.     Двете блондинки обсъждат без задръжки кои са факторите, които определят един мъж за секс бог и... прочети още »

Крис Захариев в "Непознатият подкаст"

11.04.2022 13:00

В новия епизод на "Непознатият подкаст" с Петко Кралев, гост е влогърът, който успя да се изгуби нарочно и направи цял филм за това.     Крис Захариев е един от най-успешните ютюбъри в България,... прочети още »

Рони Ромеро даде ексклузивно интервю в "Елена Розберг представя: личности и страсти"

08.04.2022 11:00

Между Лондон и Тел Авив, Рони Ромеро беше само за един ден в България. Точно в този ден гостува в Radiocast.   Магнетичният вокалист на Rainbow, сега и фронтмен на Intelligent Music Project, даде топло... прочети още »

Как се мери успехът според "Божана, Зомби и Нико"?

06.04.2022 14:00

Култовото трио Божана, Зомби и Нико се завръща с нов епизод на подкаста, за да разгледа детайлно какво означава човек да е успешен.      В разговора ще чуете звук от тапа на вино, най-неприятните... прочети още »

Zoom IN с Криси Цветкова и Йордан Симеонов: Да видим София през очите на Софѝя

05.04.2022 11:00

В новия епизод на Zoom IN с Криси Цветкова се срещаме с фотографа Йордан Симеонов и неговите портрети на София.     Тук има игра на думи - фото изложбата е градски разказ, но през очите на жени от различни... прочети още »

10 цивилизации, които изчезват по необясним начин

04.04.2022 16:04

Историята на човечеството пази много интересни примери за древни цивилизации, преживели своя възход и падение, след което са изчезнали завинаги от нашето полезрение, без обаче да получим добро обяснение за това какво точно... прочети още »

Мъжките страхове и странните хобита на звездите - провокативен коментар от Мария Илиева за RADIOCAST

04.04.2022 11:00

Мария Илиева превзема студиото на RADIOCAST в новия епизод на подкаста "Вярваш или не" с DIA. И става още по-горещо!     Кои са най-странните хобита на звездите и какво плаши мъжете до степен на... прочети още »

"Елена Розберг представя: Личности и страсти" - Свилен Ноев

01.04.2022 11:00

В новия епизод на "Елена Розберг представя: Личности и страсти" - Свилен Ноев или по-познат като Свилен от Остава!      Ски, стрелба и шоколад, от гимназиалните гръндж години до сцената на... прочети още »

Всичко за бохемския начин на пътуване в подкаста "Божана, Зомби и Нико"!

30.03.2022 15:00

Във втори епизод на "Божана, Зомби и Нико", Божана Кацарова и нейните приятели говорят за пътуването - така, както само те могат да го направят.      Чуйте различни истории от техните... прочети още »flash