Барби костюмът – най-популярният за Хелоуин 2023

Ако още не сте решили как да се маскирате за Хелоуин, вижте едни от най-популярните костюми тази година за вдъхновение. Те са вдъхновени от хитовите филми и сериали през изминалата година и най-вече "Барби", "Уензди Адамс" и "Опенхаймер".
 
"Барби" превзе киносалоните тази година, като спечели над 1,38 милиарда долара по целия свят. Хората полудяха по филма за детската кукла и се вдъхновиха да създават колекции от дрехи, гримове, празнични украси и други. Сега блондинката с розови дрехи превзема и Хелоуин. Към Барби, разбира се, очакваме да се присъедини и Кен. Дали като двойка или не, всеки сам ще прецени. Определено обаче очакваме тази година Хелоуин да е повече розов, отколкото страшен, или направо може да го наречем – "Барбиуин".
 
 
"Опенхаймер" застана до Барби в битката за боксофиса това лято. Според данните, военно-историческият филм е постигнал впечатляващите 500 млн. долара приход, което е прецедент за заглавие, чийто сюжет е свързан с Втората световна война. Очакваме в нощта на 31-ви октомври да видим немалко момчета, облечени с костюм, бяла риза и вратовръзка, цигара в уста и разбира се емблематичната шапка на американския физик.
 
 
 "Уензди Адамс" стана най-гледаният сериал в Нетфликс само седмица след излизането си. Определено актрисата Джена Ортега изиграла мрачното, хладнокръвно момиче, побърка и малки, и големи. Момичетата вече се обличат и гримират като нея, а TikTok прелива от вариации на нейния танц. Сега очакваме същото да се случи и на Хелоуин.
 
 
Героите от "Super Mario Bros. Movie", пилотът от "Top Gun: Maverick" Том Круз и принцесата на Дисни Ариел от "Малката русалка" също са в топ 10 на най-популярни костюми за Хелоуин 2023. И още: въпреки, че излезе още през 2016, героите от "The Suicide Squad" , Харли Куин и Жокера, изиграни от Марго Роби и Джаред Лето, също остават невероятно популярни за празника.
 
 
Поп иконите Бионсе и Тейлър Суифт също предизвикват огромен интерес в хората. Не е изключено този Хелоуин да видим костюми, вдъхновени от последните турнета на звездите.
 
Разбира се, традиционно по улиците и заведенията на 31-ви октомври ще видим много вещици, вампири, зомбита и много маски от култовата поредица "Scream". 
 

Свързани новини

Радио Fresh! празнува рожден ден

06.05.2024

Слушаме музика с цяло тяло

08.04.2024

Дървената отломка пак разбуни духовете

05.04.2024

"Trace Talent" идва и у нас

13.03.2024

По случай Деня на жената

07.03.2024


flash