Търси в сайта...

Барби костюмът – най-популярният за Хелоуин 2023

Ако още не сте решили как да се маскирате за Хелоуин, вижте едни от най-популярните костюми тази година за вдъхновение. Те са вдъхновени от хитовите филми и сериали през изминалата година и най-вече "Барби", "Уензди Адамс" и "Опенхаймер".
 
"Барби" превзе киносалоните тази година, като спечели над 1,38 милиарда долара по целия свят. Хората полудяха по филма за детската кукла и се вдъхновиха да създават колекции от дрехи, гримове, празнични украси и други. Сега блондинката с розови дрехи превзема и Хелоуин. Към Барби, разбира се, очакваме да се присъедини и Кен. Дали като двойка или не, всеки сам ще прецени. Определено обаче очакваме тази година Хелоуин да е повече розов, отколкото страшен, или направо може да го наречем – "Барбиуин".
 
 
"Опенхаймер" застана до Барби в битката за боксофиса това лято. Според данните, военно-историческият филм е постигнал впечатляващите 500 млн. долара приход, което е прецедент за заглавие, чийто сюжет е свързан с Втората световна война. Очакваме в нощта на 31-ви октомври да видим немалко момчета, облечени с костюм, бяла риза и вратовръзка, цигара в уста и разбира се емблематичната шапка на американския физик.
 
 
 "Уензди Адамс" стана най-гледаният сериал в Нетфликс само седмица след излизането си. Определено актрисата Джена Ортега изиграла мрачното, хладнокръвно момиче, побърка и малки, и големи. Момичетата вече се обличат и гримират като нея, а TikTok прелива от вариации на нейния танц. Сега очакваме същото да се случи и на Хелоуин.
 
 
Героите от "Super Mario Bros. Movie", пилотът от "Top Gun: Maverick" Том Круз и принцесата на Дисни Ариел от "Малката русалка" също са в топ 10 на най-популярни костюми за Хелоуин 2023. И още: въпреки, че излезе още през 2016, героите от "The Suicide Squad" , Харли Куин и Жокера, изиграни от Марго Роби и Джаред Лето, също остават невероятно популярни за празника.
 
 
Поп иконите Бионсе и Тейлър Суифт също предизвикват огромен интерес в хората. Не е изключено този Хелоуин да видим костюми, вдъхновени от последните турнета на звездите.
 
Разбира се, традиционно по улиците и заведенията на 31-ви октомври ще видим много вещици, вампири, зомбита и много маски от култовата поредица "Scream". 
 

Свързани новини

Пет дестинации на 50 км от София

30.05.2024

Family Fantasy Land за Деня на детето

22.05.2024

Радио Fresh! празнува рожден ден

06.05.2024

Слушаме музика с цяло тяло

08.04.2024

Дървената отломка пак разбуни духовете

05.04.2024


flash