Три типа жени, които изоставят добрите си мъже

1.Глезлата

Ако една жена има връзка с добър мъж, то животът й става много удобен и стабилен. Отначало тя се радва на това, но тъй като апетитът й за комфорт непрекъснато расте, тя ще се нуждае от все повече и повече разкош, все повече и повече лукс.

Жените много бързо свикват с добрия живот, но скоро той започва да им се струва скучен. Дамата иска повече емоции, повече пари, повече свобода. Добрият мъж просто не може да повлияе на тези желания - той може само да се опита да ги изпълни, докато не се измори и връзката им се разпадне. 

2. Пеперудата 

Има жени, които са склонни постоянно да търсят по-доброто от най-доброто. Животът им е низ от срещи, всяка от които по-вълнуваща от останалите. По този начин те буквално полудяват: постоянно им се струва, че е било възможно да срещнат по-добър мъж и да направят по-сполучлив избор. Те непрестанно пробват нови и нови отношения, с нови и нови мъже. Във всяка следваща среща са по-претенциозни и по-склонни да минат на следващия "обект на любовта". Дори да срещнат отдаден и верен мъж, те го зарязват, защото в представите си може да "кацнат" на по-добър вариант.

3. Ревлата 

Във връзката с добър мъж не може да има твърде много емоции. Полезно е те да са в началото на отношенията, но колкото по-дълго продължават, толкова по-досадни стават. Особено изморителна за мъжете е женската борба за внимание тип "разплакано лице".  Жените, които са склонни да извоюват своето чрез сълзи може да са успешни само в краткосрочен план. В дългосрочен един осъзнат мъж би желал стабилна и отговорна половинка. 


Свързани новини



flash