В името на музиката: певецът Росен Янчев, който свали 120 килограма

В новия епизод на подкаста "Вярваш или не" с DIA главен герой е певецът, който постави невиждан рекорд в родния шоубизнес – Росен Янчев.
 
В името на музиката, сцената и кариерата си той претърпява пълна трансформация, като отслабва с цели 120 килограма. "Когато помолих майка си да ми завърже обувките, защото аз не мога да се наведа, ето тогава си казах: "Край! Росене, това беше дъното. По-надолу няма накъде", признава един от най-кадифените гласове на родната ни сцена. Така певецът решава да се подложи на операция, която организира само за часове и да направи първата крачка по пътя към новия си живот.
 
 
Още като ученик на Орлин Горанов, Росен знае, че мисията му е да радва хората с творчеството си. Съвсем наскоро той издава и песен в стила на Горан Брегович, която нарича "музикална сатира", описваща родната действителност. Ръка за ръка с музиката обаче, певецът следва и още една своя мечта – да помогне на възможно най-много хора да победят в битката с наднорменото тегло и да заживеят пълноценно.
 
 
За готовността да помогнеш на другите по трънливия път на килограмите и за страстното желание за нов живот, изпълнен с музика и приключения – гледайте и слушайте новия епизод на подкаста "Вярваш или не" в каналите на Radiocast – в YouTube, Spotify и Apple Podcasts.

Свързани новини

Инфлуенсърката в Radiocast

22.03.2024

Емил Конрад в Radiocast

12.03.2024

Боро Първи гостува в Radiocast

01.03.2024

"Операция Кино" гостува в Radiocast

23.02.2024

Карин Околие в Radiocast

14.02.2024


flash