Белослава в новия епизод на "Вярваш или не" с DIA: Винаги трябва с добро!

В новия епизод на подкаста "Вярваш или не" посрещаме певицата със страхотен чар и топъл глас – Белослава. Тя гостува в Radiocast няколко дни преди финалния концерт от турнето си, който ще се проведе на 6 декември в зала "България".
 
 
10 години по-късно, празнувайки 22 години на сцена, Белослава се завръща под светлините на прожекторите в залата, за да представи едни от най-обичаните песни пред публиката, която я следва вече години наред. "Много е хубаво да имаш такава публика. Какво ли не се е случвало по време на мой концерт. Даже съм предлагала брак от сцената от името на мъж, чиято мечта е била да падне на колене пред своята любима Венета на мое участие", споделя певицата в студиото пред DIA.
 
 
Колко пъти дуетът им с Графа "Да" е бил първи сватбен танц, кои са ритуалите, които Белослава прави всеки ден, за да се чувства добре, защо винаги трябва да се подхожда с добро и как се привлича публика на всяка една възраст – говори певицата с неустоимо мека усмивка и светло излъчване, единствено в подкаста "Вярваш или не" в каналите на Radiocast – в YouTube, Spotify и Apple Podcasts.

Свързани новини

Документалистът в Radiocast

22.04.2024

Димитър Маринов в Radiocast

29.03.2024

Инфлуенсърката в Radiocast

22.03.2024

Емил Конрад в Radiocast

12.03.2024

Боро Първи гостува в Radiocast

01.03.2024


flash