VenZy: За живота между сцената и двете малки деца вкъщи

В новия епизод на подкаста "Вярваш или не" с усмивка на лице влиза певецът, за когото е все едно, ако нямаш мечти и купуваш нещо без да ти трябва дори – VenZy. Съвсем скоро той сбъдна още една своя мечта – стана баща за втори път отново на мъжка рожба.
 
 
"Слава на Господ Бог Всемогъщия Господар на всичко съществуващо, слава на Исус Христос, и пресветата божия майка Дева Мария, слава на всички всички светии, ангели и архангели! Роди се второто ми дете! Вторият ми син! Неописуемо е! Треперя целият! Чувствата ми бушуват! Думите са слаби! Но доколкото позволяват, искам да изкажа това, което е на сърцето ми!", написа певецът в своя профил във Фейсбук 40 дни след раждането на втория си син.
 
В студиото VenZy продължава да не крие емоциите си и щастието, което изпитва, въпреки че животът му е станал още по-натоварен и по-труден отпреди и споделя, че с две малки деца ежедневието е много динамично, а отсъствието от вкъщи – все по-рядко. Допълва и че се възхищава на съпругата си Евгения за усилията, отдадеността и любовта, която дарява във всеки един миг на децата, както и за това, че е неотлъчно до тях.
 
 
Какви са целите и желанията на един от най-разпознаваемите певци на родната музикална сцена оттук нататък  и как един млад татко жонглира между домашните задължения и сцената? Отговорите – единствено в каналите на Radiocast – в YouTube, Spotify и Apple Podcasts.

Свързани новини

Димитър Маринов в Radiocast

29.03.2024

Инфлуенсърката в Radiocast

22.03.2024

Емил Конрад в Radiocast

12.03.2024

Боро Първи гостува в Radiocast

01.03.2024

"Операция Кино" гостува в Radiocast

23.02.2024


flash