RADIOCAST привлече над 1000 уникални абонати в YouTube

Eдва няколко месеца след своя старт, RADIOCAST - уникалната дигитална платформа за висококачествено аудио- и видеосъдържание, събра над 1000 абонати в YouTube канала си. 
 
Екипът на популярната медия благодари на последователите си, отбелязвайки още впечатляващи цифри. Отделните епизоди на RADIOCAST са достигнали над 80 000 гледания и слушания в YouTube и платформите за видео и аудио споделяне, а ежеседмичният рийч в социалните мрежи достига обхват от над 10 000 души. Потребителите преживяват с RADIOCAST над 14 хиляди часа в гледане на отделните епизоди и ангажирани със съдържанието в тях.
 
RADIOCAST е и единствената подкаст платформа, която комбинира в общ проект едни от най-изявените радиоводещи, журналистии, изпълнители и фрийлансъри, които ежеседмично генерират уникално творческо съдържание. Гости в дигиталната платформа са както популярни личности от България, така и световни звезди. 
 
Сам Райдър, представителят на Великобритания в Евровизия, гръцкият мегаизпълнител Смайли, екзотичният Айвън Мууди от FFDP и американската рок звезда Джони Джиоели са само част от имената в звездния гест лист. С етикет "супер интересно" се добавят и епизодите с участието на режисьора Виктор Божинов, актьора Ники Станоев, реалити звездата и инфлуенсър Калина Кузманова, плеймейтката Дениз Хайрула, стенд ъп комика Димитър Иванов-Капитана, Дара Екимова, Влади Ампов-Графа, Мария Илиева, Боби Ваклинов, Георги Любенов, Ивет Горанова и още от популярните и обичани личности от българския светски и културен живот. Всички те са в ефира на RADIOCAST по покана на не по-малко популярните водещи в платформата: Елена Розберг, DIA, Кристина Цветкова и Петко Кралев.
 
Специално място в сърцата на феновете завоюваха и най-щурите видеа в RADIOCAST, създадени от колоритното трио Божана, Зомби и Нико. Артистичната победителка в третия сезон на "Мастър Шеф" Божана Кацарова и нейните приятели Златомира "Зомби" Опрова и Николай Николов-Нико избраха RADIOCAST, за да представят ексклузивно и неподражаемо съдържание, което предизвиква фурор с всеки нов епизод.
 
Всичко от "Божана, Зомби и Нико", "Елена Розберг представя: личности и страсти", "Вярваш или не" с DIA, "Zoom In" с Кристина Цветкова и "Непознатият подкаст" с Петко Кралев, може да следите в:
YouTube: bit.ly/3I6OaOD
Website: Radiocast.bg
Instagram: Radiocast_bg
Facebook: Radiocast.bg
 
RADIOCAST е платформа на "Фреш Радио Груп" - една от най-големите радиовериги, менажираща Радио Fresh!, FM+, Z-Rock и Melody. Програмното съдържание на радиата се отличава с изключителен професионализъм в музикалната селекция и прецизно поднасяне на информацията от новинарския екип и водещите. Медийната група развива едни от най-силните социални мрежи, дигитални канали и уеб платформи.

Свързани новини

Димитър Маринов в Radiocast

29.03.2024

Инфлуенсърката в Radiocast

22.03.2024

Емил Конрад в Radiocast

12.03.2024

Боро Първи гостува в Radiocast

01.03.2024

"Операция Кино" гостува в Radiocast

23.02.2024


flash