Търси в сайта...

С Италия в сърцето: Ники Станоев и приживяванията му зад граница

Актьорът и телевизионен водещ  с различни по цвят очи Ники Станоев влиза с гръм и трясък в новия епизод на подкаста "Вярваш или не" с DIA.
 
 
Вечно усмихнат, той разказа за едно от новите предизвикателства в своя живот - работата му като водещ в късното съботно шоу на Българската национална телевизия. Въпреки че актьорството му е помогнало да се превъплъти в множество герои, оказва се, че на "сцената" на телевизията е започнал сякаш изцяло наново, хвърляйки се директно в най-дълбоките води.
 
 
В студиото на Radiocast Ники признава, че все по-натовареният график леко спъва приключенския му дух, но въпреки това той намира начин да излезе наяве и да вдъхновява актьора за нови приключения. С неговата любов - "Наталка", както той я нарича, обикалят красиви местенца в страната ни и отвъд нея, но любимото им място остава романтичната Италия. Там двамата искат да се връщат отново и отново, а любовта им дава допълнителен стимул да го направят.
 
 
За най-щурото си преживяване в родината на пастата и плановете за нови пътешествия с дамата на сърцето си – разказва Ники Станоев в студиото на Radiocast.
 
Гледай и слушай новия епизод на подкаста "Вярваш или не" с DIA в каналите на Radiocast – в YouTube, Spotify и Apple Podcasts, и не забравяй да се освежиш с леденото кафе "Cafemio" в най-горещите дни от годината. Твоето кафе, твоят нов подкаст епизод и твоето лятно пътешествие... Сега им е моментът!

Свързани новини

Димитър Маринов в Radiocast

29.03.2024

Инфлуенсърката в Radiocast

22.03.2024

Емил Конрад в Radiocast

12.03.2024

Боро Първи гостува в Radiocast

01.03.2024

"Операция Кино" гостува в Radiocast

23.02.2024


flash