Ивет Горанова в неподправен разговор за пътя към успеха и олимпийското злато

"Успехите при мен идват по обратен ред" - сподели на DIA в новия епизод на подкаста "Вярваш или не" олимпийската ни шампионка по карате Ивет Горанова. 
 
Тя завоюва най-престижната титла в кариерата на един спортист само преди година, когато направи истински фурор на олимпиадата в Токио, където победи в пет поредни срещи – нещо, което малцина са очаквали и точно поради тази причина, предизвика небивала радост на родна земя.
 
 
Съвсем скоро Спортист №1 на България за 2021 Ивет Горанова се прибра след европейското първенство по карате в Газиентеп, където завоюва сребърен медал. Tя призна, че никога до този момент не е успявала да грабне златото от европейски турнир, но това е една от нейните бъдещи цели.
 
Попитана с какво се налага да се справя личният ѝ треньор Ангел Ленков в нейно лице, Ивет отвърна, че както всяка жена, така и тя преминава през различни емоционални състояния и поради тази причина е много трудно да се работи с дами в боен спорт. Според нея, един треньор трябва да бъде и мотиватор, и психолог, за да може донякъде да разбира женския ум.
 
 
Това съвсем естествено породи и въпроса дали в живота на олимпийската ни шампионка има любов. Тя се усмихна и сподели, че съвсем скоро е приключила връзка, в която е липсвала подкрепа спрямо начина ѝ на живот като професионален спортист, но би се радвала, ако се появи човек, който би я подкрепял по всяко време и във всичко.
 
Какво още разказа момичето с чаровна усмивка и силен дух Ивет – вижте разговора за успехите и пътя, извървян до олимпийската титла, за лишенията, но и истински силните емоции – единствено в каналите на Radiocast.

Свързани новини

Документалистът в Radiocast

22.04.2024

Димитър Маринов в Radiocast

29.03.2024

Инфлуенсърката в Radiocast

22.03.2024

Емил Конрад в Radiocast

12.03.2024

Боро Първи гостува в Radiocast

01.03.2024


flash