Кой музикален инструмент сте според вашата зодия

Всеки зодиакален знак, подобно на музикалните инструменти, е много различен един от друг, пише индийската астроложка Самарпита Яшасвини. Зодиите носят специфични качества, а техните представители също имат различни интереси, харесвания и страсти. Притежават положителни и отрицателни страни.  Музикалните инструменти също издават различни звуци и изискват определени умения и талант, за да можеш да свириш на тях. Ето кои зодии и инструменти си приличат най-много:

Овен
Родените под този зодиакален знак са смели, уверени и дръзки хора. Те са силни и жизнени и не се страхуват да бъдат в центъра на вниманието. Тромпетът е музикалният инструмент, на който те най-много приличат, тъй като и той е екстравагантен, смел и блестящ.

Телец
Телците са изтънчени, обичат лукса и парите. Музикалният инструмент, на който те най-много приличат е пианото. Пианото е символ на разкоша, стилно и класическо е, точно каквато е личността на Телците.

Близнаци
Представителите на зодия Близнаци са общителни и действени хора. Много са енергични и поради тази причина те най-много приличат на барабаните. Барабаните пък изискват сила, шумни са и трябва да имаш много енергия и ентусиазъм, за да свириш на тях - точно качествата, които Близнаците притежават.

Лъв
Представителите на зодия Лъв обичат партитата и забавлението. Те са родени звезди. Лъвовете не могат да приличат на тих инструмент, или пък на такъв, който предполага да са на по-заден план на сцената. За тях перфектният музикален инструмент би бил китарата. Свирейки на китара, те могат да изразят своята дързост и да демонстрират чара и сексапила си на останалите.

Дева
Девите не се страхуват от предизвикателството. Те са перфекционисти и са отдадени и решителни личности. Музикалният инструмент, на който най-много приличат е цигулката. Свиренето на цигулка изисква най-голямото търпение и умения, които Девите притежават. Също така е нужна много практика и упорита работа, които представителите на този знак са готови да положат.

Везни
Хората от тази зодия са весели, приятелски настроени и не обичат споровете. Те са очарователни и сякаш са родени под щастлива звезда. Музикалният инструмент, на който те най-много приличат е флейтата. Тя е идеална за свирене на жизнерадостни, нежни и хармонични мелодии.

Кои са зодиите-предатели

Скорпион
Скорпионите са чувствени и мистериозни хора. Те имат силна аура, която действа като магнит на останалите. За тях идеалният музикален инструмент е електрическата китара. Звукът и е мощен, привлекателен, но и доста пронизителен, точно като личността на Скорпионите.

Стрелец
Стрелците са непринудени и спокойни личности. Не е типично за тях да приемат живота твърде сериозно. Музикалният инструмент, на който те най-много приличат е укулелето. То издава ярък, щастлив и позитивен звук, който е действа успокояващо - много подходящо за аурата на Стрелците.

Козирог
Хората Козирози са бавни и стабилни. Те обаче имат множество аспекти на личността си. От една страна са трудолюбиви и всеотдайни, а от друга са любители на забавленията и приключенията. За тях идеалният музикален инструмент е синтезаторът. Звуците на клавира са гъвкави и многостранни, точно като личността на Козирога.

Водолей
Водолеите са елегантни, креативни и самодостатъчни. Те са ярки личности, които обикновено са привлечени от необичайни и нестандартни практики. Музикалният инструмент, на който те най-много приличат, трябва да бъде саксофонът. Класически, но загадъчен и интересен, точно като представителите на тази зодия.

Риби
Родените в Риби хора са дарени с вроден талант и артистични умения. Те обичат да изпробват нови неща и да им дават своя отпечатък. Музикалният инструмент, на който много приличат е тромбонът. Той изисква човекът, който го свири, да бъде иновативен и да измисля нови мелодии и техники, за да създава необичайни звуци.


Свързани новини

"Trace Talent" идва и у нас

13.03.2024

По случай Деня на жената

07.03.2024

САЩ изпрати артефакти на Луната

29.02.2024

Христо Стоичков с ново поприще

08.02.2024

Кога да очакваме затопляне на времето

07.02.2024


flash