Търси в сайта...

7 признака, по които ще познаете мъжа Водолей

1. Първо ще ги познаете по леко налудничавия, бодящ поглед. После, като проговори, ще усетите неговия магнетичен глас. И не защото (задължително) гласът му е красив, а защото нещата, които говри, са интересни, забавни, неочаквани и разсънващи.
 
2. На пръв поглед е страшно общителен, истински „контактьор“. Но истината е, че много трудно допуска близо до себе си. Може свободно да говори и със китник, и с някое селебрити, и с непознати на спирката. Очарователно ще ви подлъже, че е лек характер. Нищо подобно - ако ви стане близък, гответе се за лавина от егоцентризъм.
 
3. Ако ви е хвърлил око, дълго ще се прави, че просто сте приятели, докато се увери, че нищо не рискува и няма да бъде отхвърлен. Страшно се бои от отхвърляне и нехаресване, но живее с маската на „не ми пука“. Има екстравгантни реакции дори в банални ситуации. Винаги трябва да сте нащрек или на нисък старт - зависи, какво ви е подготвил.
 
4. Изключително интелигентен е. Освен природно, в допълнение се е постарал да чете и да учи серизоно. Ако е представител на подземния свят, там може да прояви хландокръвие и студенина. Ако е порядъчен и добър човек, то тогава очаквайте много голямо човеколюбие и разбиране.
 
5. Много, много, ама много обича свободата си. Съжалявам, но повече дори от вас, любовта на живота му. Не му правете сянка на свободната територия и спокойствието във вашия дом е гарантирано.
 
6. Като цяло, това са мъже, които остават момчета за цял живот. Силно наблюдателни, с вътрешни страхове и жажда за приключения. С годините могат да се оформят като отшелници, защото външният свят започва да им се вижда скучен и банален, а умът им се храни от магията на необикновеното.
 
7. Вярват в извънземните и доста голям процент от тях са имали НЛО преживяване. По статистика, обаче, голям е процентът и на психично болните от този знак. Както и процентът на гениалните.
 
Автор: dessygel

Свързани новини

Слушаме музика с цяло тяло

08.04.2024

Дървената отломка пак разбуни духовете

05.04.2024

"Trace Talent" идва и у нас

13.03.2024

По случай Деня на жената

07.03.2024

САЩ изпрати артефакти на Луната

29.02.2024


flash