Търси в сайта...

Астро поглед към пролетта на 2020

Венера влиза в Близнаци и остава там до 7 август, Марс започва да се откопчва от зловещата прегръдка на Сатурн в Козирог и двете планети навлизат в иновативния знак Водолей. В най-добрия случай тези промени носят надежда за много научни открития и щастлива развръзка на кризата. Колкото внезапно бяхме хванати в капан, толкова и неочаквано ще бъдем пуснати на свобода, но за истинска свобода говорим чак към средата на юни. Засега планетарното послание е: "Останете си вкъщи". 
 
От началото до средата на април живеем в изключително заразно време, заради съвпада на Меркурийй (медиатора, преносителя) и Нептун (заразата). Бъдете повече от стриктни във всичко което правите, а по-добре не правете нищо навън! През юни Марс (температурата) влиза в съвпад с Нептун (заразата), което може да доведе до краткотрайна паника за втора вълна, но най-вероятно ще става дума за други вируси. 
 
Овен: 
От всички знаци вие сте най-сериозно засегнати енергийно от изолацията. Вашият темперамент е силно наранен в условия на граници и забрани. Важен момент да натрупате мъдрост и умение за смирение. Освен това имате напрегнат аспект с Юпитер и Плутон. Това подсилва усещането ви за граници и слагане на лимити. Ако не насилвате нещата да се случват с размах и бързина, ще си помогнете много. Няма да разредите батериите си от напъване, а ще се потопите в един непознат за вас свят на мъдрост и съзерцание.
 
Телец:
Юпитер в Козирог и ви помагат да вършите с лекота задълженията си. Освен това Уран, чиято енергия носи внезапни обрати и изненади от всякакъв вид сега е в Телец, и ви дава импулс за промяна. Не обичате промените по природа, но сега можете да яхнете този импулс и да разчистите застоялата енергия в различни сектори на вашия живот. Някои от телците няма да имат избор, други сами ще направят стъпката.
 
Близнаци: 
Късметлийски сте настроени, защото планетата на любовта и красотата е във вашия знак до началото на август. Използвайте тази благодатна енергия за градивни дела. Разкрасете дома си, себе си, творете и материализирайте красивите си фантазии. Светът точно сега има нужда от красота и надежда. Вие, заедно с Везни и Водолей ще имате това "оръжие".
 
Рак: 
През последните няколко години Сатурн и Плутон в Козирог измъчваха и подлагаха на изпитания Раците и Козирозите. Сатурн вече напусна знака и даде глътка въздух на тези знаци. За напред те ще усещат много облекчения. 
 
Лъв:
Марс и Сатурн във Водолей ще направят опозиция на вашето слънце в даден период, сега това важи за първата декада от знака. Това ще ви даде склонност да изпадате в крайности. В един момент се хвърляте точно по лъвски да решавате проблемите, в друг момент изпадате в резервираност и предпазливост към ситуацията. Венера в Близнаци до началото на август ви идва на помощ и вие се утешавате, като се заобикаляте с красота и давате любов на близките си.
 
Дева:
Венера е в напрегнат аспект с вашия знак, което ще носи напрежение относно вътрешната ви хармония, външния ви вид и финансите. Но Плутон е в земен знак и това ще ви помогне да регенерирате и да възродите изцяло тези важни сфери от живота си.
 
Везни: 
Ако се занимавате с изкуство, влизате в силен период до 7 август, заради Венера в Близнаци. Освен това знакът Близнаци слага силен отпечатък върху говоренето между партньорите. Това е силно необходимо сега за решаване на всякакви проблеми. Говорете, говорете, говорете! Не мълчете и забравете манипулациите в партньорството.
 
Скорпион:
Някак оставате встрани от тежките аспекти. Тежките струпвания в Козирог не се отразяват толкова негативно на водните знаци Скорпион и Риби. Правят ги по-замислени и обърнати към общочовешкото добро, отколкото към своето лично. Уран в Телец, обаче ще ви провокира с реорганизация на много нива. Ще правите размествания по шахматната дъска.
 
Стрелец: 
Марс и Сатурн имат положителни аспекти към знака ви. Секстилите дават балансирана енергия по линия на действието и запазване на статута ви в обществото. Нептун в Риби може да ви носи фалшива интуиция или проблеми със съня. Но това е тенденция от доста време насам.
 
Козирог: 
Доста ядове и казуси имахте през последните години. Предстоят по-добри времена за вас. Сатурн най-сетне ви остави на мира, а сега и Юпитер е във вашия знак. Работете над градивните мисли и търсете решения, не проблеми и колелото ще се завърти отново! Плутон остава още 4 години в Козирог, но с отслабващо влияние върху първата и втората декада.
 
Водолей: 
В момента Марс и Сатурн навлизат във вашия знак. Марс ще ви кара да избухвате като натискате газта до дупка, но в други периоди Сатурн ще ви възпира отрезвяващо. Бъдете премерени в рисковете и променяйте само тези неща, които се нуждаят от дългосрочна промяна. Т.е всяко нещо, което смените или преместите сега ще оттеква за много дълъг период напред. Такива са законите на Сатурн. Венера във въздушния знак Близнаци ще омекоти много удари, които действителността носи на целия свят в момента.
 
Риби: 
Венера ще ви прави напрегнат аспект до август, което ще поставя на изпитание усещането за себехаресване, финансите и  диалога с околните. Но от друга страна, имате ценната подкрепа на Уран, който прави хармонични аспекти към вашия знак и ви дава сила и импулс за положителни промени. Повечето даже ще дойдат без вие да ги инициирате.

Свързани новини

Слушаме музика с цяло тяло

08.04.2024

Дървената отломка пак разбуни духовете

05.04.2024

"Trace Talent" идва и у нас

13.03.2024

По случай Деня на жената

07.03.2024

САЩ изпрати артефакти на Луната

29.02.2024


flash