9 дестинации, подходящи за бягство през уикенда

Понеделник е и цялата работна седмица е надвиснала отгоре ни. Какво по-хубаво от това да помислим за уикенда и да започнем да го планираме още отсега? FlyBulgaria ни помага във взимането на решението.
 
1. Лисабон е изключителен и трябва да бъде посетен задължително. Bulgaria Air ни предлага вечерни полети в дните понеделник и четвъртък, които са подходящи за по-дълъг уикенд в Лисабон. Wizz Air лети от София до Лисабон в събота и вторник. Полетите на двете авиокомпании могат да бъдат комбинирани от събота до понеделник.
 
2. Островното градче Ханя̀ /Крит, Гърция/ е добра идея за летен уикенд escape. Полетите на Ryanair стартират на 02.06 и ще се изпълняват в дните вторник и събота.
 
3. Рим е красив и романтичен. Три авиокомпании ни предлагат целогодишни полети от София до Рим: Bulgaria Air, Alitalia и Ryanair. Най-удобната комбинация е със сутрешните полети на Ryanair в дните събота и понеделник.
 
4. Атина е достъпна, близка и интересна. Bulgaria Air, Aegean Airlines и Ryanair обслужват полетите между София и Атина. С вечерен полет на Ryanair в петък и сутрешен полет в понеделник, имаме възможност да прекараме два пълни дни в Атина.
 
5. Wizz Air ни предлага възможност за посещение на Ката̀ния /Сицилия/ с удобен вечерен полет в четвъртък и връщане в неделя.
 
6. Летните уикенди във Варна са задължителни! Полетите на Bulgaria Air са удобни и може да се възползвате от два или три дни прекарани на плажа. Нашето предложение е от петък до неделя, но ако ви се струва малко имате възможност да го удължите до понеделник.
 
7. Ница е още една красива дестинация, която може да посетим с удобните вечерни полети на Wizz Air в понеделник и петък.
 
8. Още една опция за уикенд бягсто в Ларнака ни предоставя Wizz Air. Полетите са в петък и неделя. Полети до Larnaca има и Bulgaria Air, която ни предлага възможност за long weekend escape от четвъртък до неделя.
 
9. През летния сезон полети до Барселона имат три авиокомапнии: Bulgaria Air, Wizz Air и Ryanair. Вечерните полети на Wizz Air в петък и неделя ни дават възможност за прекарване на два дни в Барсеона.Полетите на Bulgaria Air и Ryanair в събота и вторник ни предоставят възможност за удължен уикенд в Барселона.

Свързани новини

Слушаме музика с цяло тяло

08.04.2024

Дървената отломка пак разбуни духовете

05.04.2024

"Trace Talent" идва и у нас

13.03.2024

По случай Деня на жената

07.03.2024

САЩ изпрати артефакти на Луната

29.02.2024


flash