3 причини да харесваме мъже с бради

Какъв е еквивалентът на женските гримове при мъжете? Знаете как гримовете действат на една жена – прикриват несъвършенствата, в нейните очи я правят по-красива и забележима, повдигат самочувствието ѝ като цяло ѝ действат положително. Това може би е силата, която притежава брадата на мъжете и в това няма нищо чудно или лошо, защото:
 
Мъжете, които имат брада, изглеждат по-мъжествени и секси
Когато един мъж притежава добри маниери, чувство за хумор и уникална усмивка, единственото, което би допринесло да попадне в графата "мистър перфектен" е брадата, която може да подчертае сексапила, който притежава и да изкара наяве характерните, привличащи жени, мъжки черти на лицето. 
 
Мъжете, които имат брада, изглеждат по-зрели
Жените често си "падат" по по-възрастни от тях мъже. Повечето представителки на женския пол избягват срещите с връстниците си или по-малки от тях на години мъже. Това е така, защото по-зрелият мъж има по-голям опит и дава на жената до себе си чувство на сигурност. Разбира се, има изключения, но за жените, които не искат да разгласят, че си падат по по-млади мъже от тях, това е лесно. Хванете си мъж с брада! Това е и причина да харесваме мъжете с брада. В повечето случаи брадата подпомага "израстването" на мъжа, като придава някоя годинка към реалните такива и е трудно да определим на колко всъщност е мъжът. Колко ли късмет са извадили мъжете заради това!
 
Брадата на мъжете доставя удоволствие и на жените
И нека бъдем малко егоистични, но и честни. Брадата на мъжете ни действа – дали романтично, дали възбуждащо, но все пак - действа. Няма нищо по-хубаво от това да прокараш пръстите си по брадата на приятеля си, и дори да усетиш лекото драскане от нея по собственото си лице. Така че брадата определено има своите плюсове и мъжете с брада не са за изпускане от жените, които ги предпочитат пред гладко избръснатите лица. Брадата вдъхва кураж на мъжете, кара ги да изглеждат по-секси и определено повдига самочувствието им, особено ако виждат интереса към нея.

Свързани новини

"Trace Talent" идва и у нас

13.03.2024

По случай Деня на жената

07.03.2024

САЩ изпрати артефакти на Луната

29.02.2024

Христо Стоичков с ново поприще

08.02.2024

Кога да очакваме затопляне на времето

07.02.2024


flash