Търси в сайта...

Освежи първия есенен уикенд с Mood for food Street Fest 2

Ходи ти се на уикенд приключение и се чудиш как да задържиш лятното настроение и топлите емоции за по-дълго… Mood for food Street Fest идва с решение за теб за втора поредна година! От 20 до 22 септември на Малката главна в Пловдив (ул. „Райко Даскалов“) фестът ще те очаква с вкусна хапка на всяка крачка. 
 
На Mood for food те очаква надяждане с люти чушки, което ще отвори апетита и сетивата ти, за да успееш да опиташ от всичко, което има да ти предложи фестът.
 
Когато си готов за сериозно хапване, ще можеш да си избереш почти всичко от вкусни гозби като тези на баба, много разнообразие от храна от стрийт културата като бургери, такоси, сандвичи с дърпано месо и други изкушения с аромат на барбекю и лято. 
 
А когато се наситиш на соленото, какво по-лятно от нещо сладичко? Ще можеш да се насладиш на тайландски и италиански сладолед, всякакви други родни и международни сладости, че даже и истински натурален шоколад. Ще можеш още да вземеш лятото със себе си вкъщи, благодарение на домашен пчелен мед, директно от кошера.
 
И ако идеята три дни да ядеш безспир те плаши, да знаеш, че Mood for food има още много какво да ти предложи. От места за творене, през най-различни работилници и какво ли не за децата, че чак до escape room!
 
Стрийт културата те зове и няма търпение да ѝ се насладиш с всичките си сетива!
 
Повече информация за фестивала, както и пълен списък с участниците ще откриеш на https://moodforfood.bg/. 
 
Проектът е част от официалната програма на Пловдив Европейска столица на културата 2019.

Свързани новини



flash