Търси в сайта...

10 ваканционни въпроса, по които двойките най-често спорят

Събирали сте пари и сте отброявали дните до ваканцията. Мечтаната почивка най-накрая започва, но съвсем скоро може да се превърне в кошмар. От загубени паспорти до флиртуване със сервитьорки, profit.bg представя 10 от най-често срещаните поводи за ваканционни кавги. Нека дрязгите да започнат... 
 
1. Кога да тръгнете за летището 
Точността е ключът, който ще ви подсигури хващане на самолета, нали? Разумният партньор в една двойка ще настоява всичко да се случи по план и да отпрашите за летището поне три часа по-рано, в случай на задръствания по улиците или пък други непланирани препятствия. Отпуснатият партньор в двойката обаче не обича да си губи времето в излишно чакане на опашка. Освен това няма да пропусне да спре влудяващото звънене на будилника, за да си поспи още малко. Но че самолетът излита в точен час, това не го вълнува, нали? 
 
2. Твърде много багаж 
Багажът често е проблематичният въпрос, когато става дума за пътешествия. Момчета, преди въобще да си помислите да обелите дума по въпроса - да, дамите се нуждаят от всички неща, които са струпали прилежно в куфарите си. Една почивна седмица на плажа може да е дълга само седем дни, но те трябва да изглеждат перфектно през всеки един от тези дни! Престанете да ги карате да оставят половината от багажа си у дома. 
 
3. Навигиране 
Навигирането на шофиращия партньор може да е задача с предварително известен резултат. Никога не спорете за пътя, най-краткия маршрут и т.н. Особено когато на волана е мъж. Той знае как да стигне, а дори и да се обърка, не му се месете, защото ще излезе, че вие сте го заблудили да мине по грешния път. 
 
4. Кой взе паспортите? 
Вече сте на летището, разполагате с достатъчно време да се успокоите, но изниква проблем – паспортите. Кой ги взе от шкафчето у дома? Нищо не провокира болка в стомаха и сърдечната област по-бързо, когато става дума за пътешествие извън пределите на страната, както забравените паспорти. Не думай да са изгубени! 
 
5. Зяпане по други жени на плажа 
Момчета, дори когато носите слънчеви очила, все така разбираме накъде гледате. 
 
6. Мъжкар, който отказва да си сложи слънцезащитен крем 
Да не мислите, че жените до вас им харесва да прекарват по няколко часа в обгрижване на зачервената ви кожа? Да, може да искате да станете кафяви на цвят, но не е най-умният избор да пропуснете защитата срещу слънчевите лъчи. Освен това наистина ли ви се спи по корем, защото гърбът ви е топъл като котлон и не можете дори да си сложите блуза?
 
7. Когато един от партньорите иска да си пийва до късно, а спането остава за следния ден 
Излизането на коктейл е приятно и утвърждаващо връзката мероприятие, но когато предпочитате да гледате как се съмва с чаша в ръка, вместо в компанията на партньора си в леглото, това вече е знак за проблем. 
 
8. Жени, флиртуващи със сервитьора 
Наслаждавате се на вкусен обяд с момичето на мечтите си, когато забелязвате, че сервитьорът прекалено често е викан на масата ви. Дали нещо не се случва? Той й обръща прекалено много време, но тя не се дърпа, напротив – отвръща на закачките му относно менюто, но всъщност нещата вървят в съвсем друг тон. 
 
9. Консумация на рискова храна и страдание вследствие на това 
Откривате, че хотелът, в който сте отседнали, предлага на гостите разнообразие от храни в бюфета. Е, част от храната не изглежда прясно, но какво от това, казвате си. Спрете се, преди да разберете истината за адекватното поведение в такива ситуации, докато размишлявате как да намалите размера на последиците. 
 
10. Паркиране на летището 
Поздравление! Оцеляхте след почивката си. О, и багажът ви е с вас! Време е да си отидете у дома. Един проблем – колата! Къде е? На В1? С1? Е? Спомняте си реда, но не и други детайли. Като я оставяхте, ситуацията изглеждате къде-къде по-ясна. Съветваме ви да си запишете на листче къде сте паркирали, или още по-добре - снимайте номера на мястото с телефона си. А в кого са ключовете, всъщност?

Свързани новини

Слушаме музика с цяло тяло

08.04.2024

Дървената отломка пак разбуни духовете

05.04.2024

"Trace Talent" идва и у нас

13.03.2024

По случай Деня на жената

07.03.2024

САЩ изпрати артефакти на Луната

29.02.2024


flash