Метод за спиране на пушенето №1 в света вече и у нас

Гражданите на Пловдив и региона, които искат да спрат да пушат, вече имат на разположение най-добрия метод за тази цел в света.

На 24 юни/сряда/ от 19:00 часа в резиденция „Тракийски стан“, ще бъде първото безплатно представянена терапията на Алън Кар.

Това е най- добрия начин за отказване на цигарите, които се прилага в над 47 страни.

Алън Кар е най-големият експерт по проблемите на пушенето в света. Самият той е бил много тежък пушач (с по 60 до 100 цигари дневно) и след десетки безуспешни опити да спре цигарите, през 1983 г. открива своя уникален метод.

Терапията на Алън Кар е комбинация от психотерапия и хипнотерапия, която се провежда в групи, под опитното ръководство на сертифицирани терапевти – самите те бивши пушачи, спрели цигарите по същия метод.

Не се изисква силна воля, не се използват и препоръчват заместители.

Сесиите приличат на семинар – динамичен, интересен и увлекателен диалог между терапевта и участниците. Терапията продължава около 6 часа с почивки за пушене на всеки час и завършва с ритуал „Последна цигара“ и кратка хипнотерпия.

Болшинството от пушачите успяват да се отърват от цигарите само след една 6-часова терапия, но за тези които не успеят, има допълнителни, надграждащи сесии, които са безплатни.

Участниците в терапията получават уникална 3-месечна гаранция и ако не успеят да спрат да пушат, получават парите си обратно

На базата на тази гаранция се изчислява успеваемост над 90 %.

Терапията е продукт на световната мрежа „Allen Carr’s Easyway International” – най-добрите експерти по отказване на цигарите, които работят в над 150 центъра в 47 страни и всяка година успешно лекуват десетки хиляди пушачи по света. Българският център работи от 2007 година и вече е излекувал хиляди пушачи у нас.

С терапията на Алън Кар, цигарите са отказали и световно известни знаменитости като Сър Ричард Брансън, Сър Антъни Хопкинс, Стефано Габана, Деми Мур, Аштън Къчър, Лиза Стенсфийлд, Джордж Харисън, Голди Хоун и мн. др.

Подробна информация можете да намерите на сайта www.nepushaveche.com


Свързани новини

Слушаме музика с цяло тяло

08.04.2024

Дървената отломка пак разбуни духовете

05.04.2024

"Trace Talent" идва и у нас

13.03.2024

По случай Деня на жената

07.03.2024

САЩ изпрати артефакти на Луната

29.02.2024


flash