Милионер крие пари, които случайни хора после намират

Милионер се "забавлява" по доста алтруистичен начин като прие пликове, пълни със 100-доларови банкноти из цял Сан Франциско, които случайни минувачи намират, пише profit.bg. 
 
Анонимният богаташ е разказал пред ABC News, че е успешен инвеститор в сектора на недвижимите имоти, който просто иска да сподели част от спечеленото. "Хората се оплакват, че цените на имотите тук са доста високи, а аз спечелих от това," казва анонимният милионер в интервю по телефона за ABC News. "Исках да направя нещо забавно за града, нещо, което ще въодушеви хората." 
 
Мистeриозният мъж, който пуска жокери за това, къде може да има скрити пари в акаунта @HiddenCash в Twittet, казва, че скоро планира да разшири тази си дейност и в Лос Анджелис. Той твърди, че вече е раздал близо 4000 долара от четвъртък вечерта насам. Той също така иска да запази анонимност и споделя само, че е на възраст между 35 и 45. 
 
Доволни жители на града пък публикуват снимки в социалните медии на пликовете, които намират, залепени за банкомати, автомати за паркиране или под пейки.

Свързани новини

Шест горещи музикални премиери

21.01.2022

Нов рекод в YouTube

14.01.2022

Какво ни носи Черния воден тигър

31.12.2021

Fresh! история за чудото на добрината

30.12.2021

Кой е лидерът в горещите 100 на Fresh!

29.12.2021


flash