Милионер крие пари, които случайни хора после намират

Милионер се "забавлява" по доста алтруистичен начин като прие пликове, пълни със 100-доларови банкноти из цял Сан Франциско, които случайни минувачи намират, пише profit.bg. 
 
Анонимният богаташ е разказал пред ABC News, че е успешен инвеститор в сектора на недвижимите имоти, който просто иска да сподели част от спечеленото. "Хората се оплакват, че цените на имотите тук са доста високи, а аз спечелих от това," казва анонимният милионер в интервю по телефона за ABC News. "Исках да направя нещо забавно за града, нещо, което ще въодушеви хората." 
 
Мистeриозният мъж, който пуска жокери за това, къде може да има скрити пари в акаунта @HiddenCash в Twittet, казва, че скоро планира да разшири тази си дейност и в Лос Анджелис. Той твърди, че вече е раздал близо 4000 долара от четвъртък вечерта насам. Той също така иска да запази анонимност и споделя само, че е на възраст между 35 и 45. 
 
Доволни жители на града пък публикуват снимки в социалните медии на пликовете, които намират, залепени за банкомати, автомати за паркиране или под пейки.

Свързани новини

Слушаме музика с цяло тяло

08.04.2024

Дървената отломка пак разбуни духовете

05.04.2024

"Trace Talent" идва и у нас

13.03.2024

По случай Деня на жената

07.03.2024

САЩ изпрати артефакти на Луната

29.02.2024


flash