Гришо и Шарапова с еднакви гривни

В последните няколко дни в медиите се изписаха какви ли не откровени глупости по адрес на евентуална връзка между Григор Димитров и Мария Шарапова, но трябва да се признае, че двамата често дават храна за най-различни теории на тази тема, пише tenniskafe.com.

След като уважаваният тенис журналист Мат Кронин информира, че Гришо е бил на трибуните по време на мач на рускинята по време на Australian Open, днес в интернет се появи и снимка, разкриваща интересно украшение на дясната ръка на Мария - абсолютно идентично с това на младия българин.

Разликата е, че Григор го носеше в последните няколко месеца, докато фотографите изловиха Маша да е с него в началото на тази година или когато се заговори усилено за евентуална връзка между двамата. Дали е подарък от Григор? Двамата "не коментират личния си живот", така че отговорът на този въпрос засега остава неизвестен.

Ето ги и въпросните снимки,  тези на Шарапова са от пресконференция в Бризбейн и мача ѝ срещу Винъс Уилямс на Australian Open, а тази на Гришо също е от турнира в Сидни отпреди десетина дни:
 


Свързани новини

Гришо спи с Шарапова?

08.01.2013

Шедьовър на Гришо е удар на годината

30.11.2012

Гришо изпълнява сервис със завързани очи

26.11.2012

Григор с най-красивият удар на 2012 г.

20.11.2012


flash