Carly Rae Jepsen на турне с Justin Bieber

Дебютният сингъл на сладкото откритие на Justin Bieber стана хит #1 в класациите Поп хитове и Hot 100 на Билборд. 
Carly Rae Jepsen е първата дама, оглавила и двете класации с дебютен сингъл след постижението на Ke$ha през януари 2010-та с парчето „TiK ToK”.  Хитът „Call Me Maybe” на Carly вече е с продадени над 3,2 милиона копия, а видеото към него е с повече от 107 милиона гледания само в официалния й канал във You Tube!

 До момента много известни личности, сред които Katy Perry и актъорът James Franco са публикували в социалните мрежи свои версии на „Call Me Maybe”, а Selena GomezJustin Bieber и други млади звезди се снимаха как пеят и танцуват под съпровода на песента - самотяхната версия е с над 42 милиона виждания!

„Чувствам се благословена! Благодаря – на всички, които допринесоха за успеха ми. Напоследък животът ме изненадва и усещането е невероятно”, споделя Carly.
 

„Успехът на хита на Carly е невероятно постижение... повече наслада обаче ми носи фактът, че това се случва на толкова мил и сърдечен човек като нея. Никой не заслужава това повече от Карли. Убеден съм, че това е само началото”, категоричен е музикалният изпълнителен директор – и мениджър на Джъстин Бийбър, Scooter Braun.

От излизането на хита, чаровната тийн звезда има безброй медийни изяви и участия в различни събития. Нито едно от тях обаче не може да се сравни с това, което й предстои тази есен, а именно... световно турне с идола Justin Bieber!!
 

Въпреки че е все още нова звезда за световната музикална сцена, Carly е утвърдена като изпълнителка в родната Канада, където се класира като финалистка в 5-тия сезон  на Canadian Idol и подписва звукозаписен договор сFontana/Maple Music. Преди „Call Me Maybe” сладураната има реализирани два златни сингъла и е отличена с множество награди.


Свързани новини

Джъстин Бийбър пусна модна линия

31.01.2019

Justin Bieber пуска новия албум на 13.11

04.09.2015

Justin Bieber праща послание на Selena

02.09.2015

Джъстин Бийбър се напушил здраво

13.09.2013

Тейлър Суифт, Бийбър и Риана в Гинес

09.09.2013


flash