Преиздават албума "Bad" на Майкъл Джексън

Албумът на Майкъл Джексън "Bad" се завръща този септември с нова музика и невиждано до момента DVD от концерт във Великобритания. Това ще бъде първото преиздаване на пълен албум от каталога на Краля на попа след смъртта му през 2009 г.

Албумът "Bad 25", който ще бъде издаден на 18 септември, съвпада с 25-та годишнина от появата на спечелилия награда Грами оригинал, съдържащ хитове като "The Way You Make Me Feel". Той ще включва също така демо записи и песни, които не са били включени в оригиналната версия.

Новите песни били записани в студиото на Джексън, докато правел албума, и новият албум включва също така DVD с изпълнение на Краля на попа за британския принц Чарлз, Лейди Дяна и 72 000 почитатели на стадион Уембли в Лондон през 1988 г. Видеото било открито в личната колекция на певеца и се смята за единственото копие от изпълнението му. То било записано за собствена употреба на Джексън, съобщиха управителите на имуществото му.

Майкъл Джексън  почина през 2009 г. от свръхдоза с успокоителното пропофол. Неговият лекар по това време Конрад Мъри сега е в затвора, след като беше осъден за непредумишлено убийство във връзка със смъртта на певеца.

Оригиналният албум "Bad" спечели две награди Грами и беше продаден в над 45 милиона копия в цял свят. Продажбите му бяха стимулирани от сингли като "Dirty Diana", "Smooth Criminal" и заглавната песен на албума "Bad".


Свързани новини

Агенти на Джако са знаели, че е болен

04.09.2012

Искат статуя на Джако в Москва

30.08.2012

Джо Джаксън оттегли иска срещу Мъри

16.08.2012

Роднините на Джако искат наследството му

25.07.2012

CNN обяви майката на Джако за изчезнала

23.07.2012


flash