Търси в сайта...

Фрагмент от НЛО открит в Сибир?

Метален обект с размер на малък автомобил е открит в покрайнините на отдалечено сибирско село. Местните смятат, че предметът наскоро е паднал от небето,  но специалистите от Роскосмос заявиха, че находката категорично не е свързана с космическа технология, предаде http://spisanie8.bg

Жителите на село Отраднески намират 200-килограмовия обект в близката гора. Той е цилиндричен, като в единия си край завършва с набразден купол. Скоро след това те известяват властите в Москва, които веднага конфискуват загадъчния предмет за обстойно изследване.

Засега се знае, че фрагментът е изработен от титан и няма данни да излъчва радиация. От Роскосмос са убедени, че обектът не е част от спътник, совалка, ракета или някоя от познатите космически технологии. Това мнение се подкрепя и от колегите им от НАСА. Официално становище ще бъде направено след детайлно експертно проучване. 

Също така остава мистерия дали обектът действително е паднал от небето или се е озовал в отдалечената пустош по някакъв друг начин. Възможно е тайнственият метален предмет всъщност да е част от секретно военно оръжие.


Свързани новини



flash