Търси в сайта...

София Вергара e най-горещата жена за 2012

Колумбийската актриса София Вергара е най-горещата жена за 2012. Звездата от сериала "Модерно семейство", който в момента върви в България, е на 39 г. и има син на 20. Колумбийката е една от най-известните латиноамерикански актриси.

На 69-тите награди Златен глобус. Вергара е омаяла един куп мъже – от Джейми Фокс, чак до Том Круз. Дори след раждането на сина й (когато е била едва 20 годишна), София е запазила перфектните си форми.

София се прочува още като тийнейджърка, когато фотограф я открива на плаж в Колумбия. След това тя поема по пътя на моделството. Не след дълго започват и изявите й като актриса. Тя се жени на 18, ражда на 20, учи за зъболекар, но не успява да завърши. Една година преди дипломирането й, получава предложение да започне като модел. С парите, които изкарва помага на семейството си. И въпреки че е в постоянен конфликт с религиозните си убеждения, не се отказва. Бракът й скоро се разпада, София се мести в колумбийския град Богота. София става водеща в предаването Fuera de Serie, което се излъчва и по телевизии в САЩ. Така моделката и актриса се прочува и в Америка. В началото тя поема главно ангажименти за ТВ роли. Но много скоро попада и на големия екран във филми като "Big Trouble", "Soul ", "Lords of Dogtown" и др.

И така очарователната знойна красавица София Вергара се превърна в най-желаната жена за 2012 г.. Това казаха читателите на мъжкия сайт AskMen.com. Тя оглави класацията Топ 99 на най-желаните жени, като изпревари знаменитости от ранга на Ким Кардашиян и Риана.

Колумбийката ще навърши през юли 40 години, но въпреки това си остава блян за представителите на силния пол. Тази година в класацията голяма част от жените са на възраст над 35 години, а най-голямата е Деми Мур (49). Според главния редактор на медията това се дължи на профила на участниците в допитването и тяхната възраст. "Чувствам се толкова горда от отличието на AskMen.com за най-желана жена тази година. Едно голямо благодаря на всички мъже, които копнеят по мен", сподели красавицата.

Останалите дами в челната десетка: 1. София Вергара 2. Кейт Ъптън 3. Руни Мара 4. Миранда Кер 5. Ники Минаж 6. Ема Стоун 7. Скарлет Йохансон 8. Ким Кардашиян 9. Риана 10. Кандис Суонепол.

dnevnik.bg


Свързани новини

Вергара е най-добре платената тв звезда

19.07.2012

Ева Лонгория e Вдъхновение на годината

31.05.2012


flash