Търси в сайта...

Дженифър Анистън с най-желано тяло

42-годишната актриса Дженифър Анистън е жената с най-желано тяло, според ежегодна класация, съставена от пластични хирурзи.

Звездата от сериала "Приятели" остави след себе си цял куп по-млади дами. Манекенката Бар Рафаели и певицата Шакира са на второ и трето място. Колумбийската изпълнителка беше първата носителка на титлата преди три години.

Хирурзите от Бевърли Хилс д-р Ричард Флеминг и д-р Тоби Майър съставили класацията си въз основа на това кои звезди посочват пациентките им, когато се подлагат на пластична хирургия. Херцогинята на Кеймбридж Катрин Мидълтън и сестра й Пипа обаче не попадат в класацията, защото привлекли вниманието на американската публика едва през втората половина на годината.

"Въпреки че много хора искат очите на Кейт, тя стана истински популярна в средата на 2011 г., така че не успя да се пребори със знаменитостите, които бяха в центъра на общественото внимание през цялата година", обяснява д-р Флеминг. Анистън е на първо място въз основа на цялостните форми, които жените се стремят да постигнат, докато по-младите дами се класират на предни места благодарение на отделни свои преимущества. Мнозинството жени искат очите на певицата Кейти Пери, а най-желани са устните на Анджелина Джоли.


Свързани новини

Брад Пит бил лош любовник

29.10.2012

Анистън планира тридневна сватба

17.10.2012

Джен поканила майката на Пит на сватбата

15.10.2012

Дженифър Анистън иска предбрачен договор

17.08.2012

Пит поздравил Анистън за сватбата

15.08.2012


flash