10 музикални причини да се радваме на 2012 г.

Както и да си припомняме хитовете и цялата плеяда от нови таланти на 2011г., по-интересно ни е какво ще се слуша през новата 2012-та година.

Екипът ни разгледа десет от най-големите събития в областта на музиката, които ще са факт през 2012г. и ги представяме по-долу:

10. No Doubt се завръщат

След като прекараха по-голямата част на 2011 г. да ни дразнят с подробности за първия си албум от 2001г. насам, No Doubt ще се завърнат през тази година с няколко свежи песни. Чакаме ги с нетърпение

9. Новият албум на Madonna

След три години отсъствие, Кралицата на Попа се завръща през 2012г. с дванадесетия си албум. Промотирането му ще е още през февруари с изпълнение на Super Bowl. Наскоро изтече демо версия на 'Gimme All Your Luvin''  - сингъл от албума и звученето му ни говори, че кралицата е готова да пази трона си докрай.

8. 50-тата годишнина на Rolling Stones

Спекулациите говорят за възможно турне, посветено на годишнината. Мик Джагър твърди, че подобен план "не е на масата", докато той не реши "въпросите си" с Кийт Ричардс. Ще стискаме палци двамата да се разберат, за да спечелим ние - феновете им.

7. Cheryl Cole със солов албум

Завръщането за Черил Коул е важно и затова е добре планирано. След като бе изгонена от съдийското място в The X Factor САЩ по-рано през 2011г., Коул изглежда решена да направи запомнящо се завръщане с това, което може най-добре - музиката. Дочухме, че Taio Cruz, will.i.am и Alex Da Kid също са свързани с проекта, а слуховете говорят, че Nicki Minaj и Еминем пък ще имат дуетни участия с Черил.

6. Нов хит албум и от Robbie Williams

Уилямс потвърди повторното си "излизане" от групата Take That през октомври 2011 година и планира да пусне девети самостоятелен албум през 2012 година. Той вече обяви, че това ще е "най-концентрираният" му от към съдържание албум и ще съдържа "мечтания сетлист" за бъдещото турне.

5. Втори солов албум за Noel Gallagher

Той може би съжалява, че новини за новото му музикално чудо вече се приплъзват из интернет, но ние сме нетърпеливи и няма да спрем да се вълнуваме от това. През лято 2012г. Галахър, в сътрудничество с Amorphous Androgynous ще ни изненада със смесица от krautrock, соул и фънк.

4. Турне на Lady GaGa и нов албум

Все още не е потвърдено, че GaGa ще представи нов албум през 2012 г., но като се има предвид, че тя вече излезе със заглавие, можем спокойно да приемем, че работата по него е в пълен ход. Стискаме палци тя да намери малко време, за да го завържи и издаде, имайки предвид 450 дневното си световно турне, което все още продължава.

3.Нещо ново и свежо от финалистите в X Factor

Едва приключил, X Factor вече прави кастинги за нови музикални таланти. Освен, че ще им се радваме от малкия екран през 2012г. се надяваме, че някой от финалистите на първия сезон ще издаде нещо свежо, модерно и приятно за слушане. Смятаме, че нямат право да издават каквото и да е друго, защото след това оправданието "радиата не ни въртят" няма да важи.

2. Рафи - победителят с международен сингъл. Успешен?

Ако за финалистите в шоутo X Factor издаването на сингъл, албум, утвърждаване и т.н. не са толкова наложителни, то за първият победител - Рафи, е просто задължително да грабне вниманието. Очакванията ни към него са големи и той го знае много добре. Надяваме се, че професионалистите, с които твори, ще направят няколко свежи песни, които да тананикаме и изкачваме в класациите по слушаемост през цялата 2012г.

1. Върхът - вие ни кажете

Оставихме това място празно, за да го допишете вие. Всичко най-интересно и очаквано от вас през 2012г. можете да споделите по-долу. Така ще знаем какво да следим, за да отговаряме на вкуса ви. Очакваме ви :)


Свързани новини

Истината: Звездите без грим - Галерия

06.02.2013

Турнето на Мадона е най-доходоносното

17.12.2012

Бритни е най-високоплатената певица

13.12.2012

Риана и Гага - най-скандалните в Twitter

08.11.2012

Най-известните звезди във Facebook

08.10.2012


flash