Памела Андерсън и на 44 в страхотна форма

 Изминали са близо 15 години, откакто Памела Андерсън в червения си бански костюм ускоряваше пулса на мъжете с ролята си в сериала "Спасители на плажа". Днес, вече на 44 години, красавицата изглежда неподвластна на времето и все още събира  погледите на туристите, имали удоволствието да я зърнат по време на почивката й, пише  в. "Дейли мейл". 

През уикенда десетки плажуващи на Хаваите са се насладили на гледката на Памела Андерсън с оскъдни черни бикини. По стройната й фигура няма следи от мастни натрупвания и целулит. Актрисата е почивала на Хаваите заедно с приятеля си, професионалния сърфист Джон Роуз. 
 
 Памела Андерсън преди е споделяла, че дължи стройната си  фигура на начина си на живот и на синовете си - 13-годишния Дилън и 15-годишния Брендън. 
 
 "Децата ми помагат да поддържам формата си. Играя различни спортове заедно с тях - футбол, баскетбол, бейзбол. Постоянно съм на плажа и във водата. Не ходя на фитнес и не спазвам диети. Известно е, че съм вегетарианка, но не се ограничавам, когато се храня", споделя Андерсън. 

Свързани новини

Кои личности ни напуснаха през 2015г.

30.12.2015

"Звездно лято" с Маги Джанаварова

28.08.2014

"Звездно лято" с Маги Джанаварова

26.08.2014

"Звездно лято" с Маги Джанаварова

26.08.2014

"Звездно лято" с Маги Джанаварова

22.08.2014


flash