Фермер цензурира Риана

Фермер, който позволил на една от най-продаваните поп звезди да снима в неговата нива, й казал да се прикрие, след като тя се съблякла за снимките на видеоклипа към песента We Found Love

Фермерът Алдерман Алън Греъм работел с трактора си, когато я видял в оскъдно облекло и си помислил, че това е недопустимо. Звездата снима новия си видеоклип в нивата му в Бангър, Уелс.
 

"Помислих си, че това е неподходящо. Помолих снимачния екип да спре работа и те го направиха. Поговорих с Риана и се надявам, че тя разбира от къде идвам. Стиснахме си ръцете", разказа фермерът. Греъм признава, че не бил чувал за 23-годишната певица, когато му се обадили, за да го попитат дали може да използват нивата му в Бангър за снимките на видеоклип към поп песен миналата седмица. "Не знаех кой ще идва. Ако ми бяха споменали името Риана, извинявам се за неуважението си, но нямаше да ми говори нищо", допълва земеделецът.
 

Риана, която е една от най-успешните поп изпълнителки в света, пристигнала да снима на нивата в Бангър вчера. Тя дошла с бяла каравана по двулентовото шосе. Трафикът практически бил блокиран край градчето Балиробърт, тъй като шофьорите спирали, за да видят певицата и екипа й.



Свързани новини

Бляскаво завръщане на Риана на сцената

26.09.2022

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ново 20

21.04.2022

A$AP Rocky и Риана = ВНЛ

19.04.2022

Риана на корицата на "Vogue"

13.04.2022


flash