НЛО над Лондон?! Видео!

Загадъчни неидентифицирани летящи обекти /НЛО/ са били заснети с видеокамера в небето на британската столица от жител на Лондон.

Светещите дискове са били наблюдавани в ясен слънчев ден на голяма височина. По-голям НЛО се е появил за кратко иззад облак, след това отново е изчезнал, съобщи в. "Дейли телеграф".

Ловецът на НЛО е качил записа в интернет и е написал: "Най-накрая! Отне ми повече от седмица, за да ги уловя.. . но все пак заснех тези същества с камера в ясен ден и дори ги хванах в едър план. Струва ми се, че те дори успяха да привлекат голяма тълпа при появата си. Може ли някой най-накрая да обясни какво, дявол да го вземе, означават всичките тези светещи обекти?"

НЛО са били заснети край сградата на BBC Radio 1. Журналистите обаче не са успели да видят обектите. Затова пък минувач ги е снимал с мобилния си телефон.

На снимките, направени на 24 юни, се виждат поне още петима зяпачи.

В YouTube, където е качен видеозаписът на лондончанина, във връзка с евентуални съмнения във фалшификат, той пише: "Ако смятате, че снимките са фалшиви - какво пък, опитайте се сами да направите нещо подобно и ще видим как ще успеете."

actualno.com



flash