Лари Кинг с ново комедийно шоу за живота си

ветеранът Лари Кинг, който напусна шоуто на CNN "Larry King Live" след 25 години през декември, пуска серия комедийни шоу соло програми през април с работно заглавие "Larry King: Standing Up".

77-годишният Кинг ще представи на зрителите комичен и проникновен поглед към живота си зад и пред камерите. Отделните серии на шоуто ще отразяват живота на телевизионната знаменитост докато расте като умното дете от улицата в Бруклин до приказки от кариерата му като мъжа, интервюирал президенти, генерали и прочути фигури.

"Стилът на Лари Кинг и духовитостта му ще осигурят на публиката запомнящи се вечери", се казва в изявление на продуцентите Base Entertainment и Karl Enema. На аудиторията ще се даде възможността да задава на Кинг собствени въпроси на турнето, което започва на 14 април в Торингтън, Кънектикът и ще се състои в Атлантик Сити и Лас Вегас.

Допълнително ще бъдат съобщени нови дати за шоуто. Наследникът в часовия пояс, запазен за Лари Кинг в продължение на четвърт век по CNN, британецът Пиърс Морган ще го интервюира в шоуто си по-късно тази седмица. Пред Би Би Си миналата седмица Кинг заяви, че Морган е "добър, но не чак толкова опасен".



flash