Пътниците в нюйоркското метро се съблякоха по бельо

Стотици пътници в нюйоркското метро захвърлиха полите, панталоните и скромността си, за да участват в спонтанна проява въпреки ниските температурите.

 
На десетата годишна "No Pants Subway Ride", стотици нюйоркчани захвърлиха горните си дрехи от кръста надолу, докато носеха подходящите за сезона якета, шалове и друго зимно облекло. Точно в 11 часа българско време, пътуващите в шест отделни сборни пункта в града се качиха на предварително определените вагони, държейки се нормално, например четейки вестник.
 
Веднага, щом са се затворили вратите, те са станали и са свалили полите и панталоните си, които са прибрали в куфарчета и раници. "Ако някой ви попита защо сте си махнали панталоните, кажете, че са станали неудобни", се казва в инструкциите до участниците. След като са слезли от вагона, те са постояли на платформата на метрото за максимален шоков ефект. Много от тях са облекли любимото си бельо, като са добавили малко повече фриволност в необичайния годишен хепънинг, който се организира и в още 50 града на над 20 страни по света. 
 
Вижте как се случва всичко!


flash