Защо Дейв Батиста отслабна драстично?

Всички помним голямото и мускулесто тяло на Дейв Батиста още от времето на кеча. Днес, обаче, няма и спомен от мускулестото тяло на настоящия актьор. Това притеснени феновете му като се появиха и спекулации, че Батиста може да има сериозни проблеми със здравето. Той, обаче, разкри истината.

Дейв Батиста говори за трансформацията си по време на участие в подкаста Insight with Chirs Van Vliet, където заяви, че е станал "прекалено голям". А това е установил покрай ролята си в трилъра Knock at the Cabin ("Почукването") от 2023 година. Тогава е тежал приблизително 142 килограма.

"Когато бях по-млад, изградих голяма мускулатура през годините. Но тази фигура трябваше да я направя за много кратко време. Осигурих я с пържени картофи и палачинки", разказва Батиста.

Ето защо е започнал да сваля килограми и е разбрал, че колкото по-слаб става, токова по-добре се чувства и изглежда. Особено пред камера. "Дори с това тегло... висок съм 1.95 м и тежа 108 килограма, до типичния актьор изглеждам като горила и това е разсейващо", допълва той.

Той споделя, че е наясно, че много хора се притесняват за отслабването му, защото са го виждали в по-голямата му форма твърде дълго време. По думите му, част от феновете и приятелите му дори го мислят за анорексик. Звездата от "Пазители на галактиката" е категоричен, че ще продължи с отслабването.

Актьорът допълва, че яде в много малък промеждутък от деня, като се опитва последното му хранене да е 3-4 часа преди лягане. 

"Буквално се убивам, за да изглеждам по този начин. Тренирам здраво, като в същото време сериозно съм ограничил калориите си", казва той, допълвайки че яде около 2500 калории на ден.

В новия филм "The Killer's Game" ще видим Батиста в период, в който той вече е тръгнал да отслабва. Лентата вече е по кината.


Свързани новини



flash