Търси в сайта...

Дара Екимова отваря широко вратите към "Тази стая" с нов сингъл

За една година и половина да направиш 16 нови песни, да си ги представиш като твое много лично пространство, да го наречеш Тази стая и да го приготвиш за споделяне с публиката като дебютен свой албум, генерирал предварителни продажби, с които може да се гордее всеки голям български артист.
 
Така Дара Екимова дръпна кариерата си толкова напред, че сега догонва себе си, пускайки сингъл след сингъл, за да даде знак за музиката и настроенията събрани в Тази стая, преди премиерата на албума на 4 октомври.
 
На дневен ред е "Всичко ти давам", парче, което без проблем може да се класира като конкурент на "Дишам". "Тази песен е послание за светлината, която винаги намира своя път, дори в най-мрачните моменти", разказва изпълнителката.
 
 
По "Всичко ти давам" Дара Екимова работи с музикалния продуцент Ангел Проданов-Ачо, като за мелодията на припева дистанционно се включва и ALMA. Във финализирането на записите участва и DJ Pancho от Blue Fox Studio. Видеото на "Всичко ти давам" с режисьор Жоро Пеев е омайващо продължение на концептуалния визуален модел, който Дара Екимова следва както във визуализациите на първите две песни от албума - "Ако целувам за последно" и "Тази стая", така и в обложката на дебютната си колекция.
 
Освен това певицата обяви концерт-спектакъл, който ще се проведе на 1 ноември в столичния клуб Pirotska 5 Event Center. Обещанието за едно много специално събитие вече е дадено. Билети може да закупите в Eventim или Bilet.bg.

Свързани новини

Какво се случва с делото на Дара Екимова

04.09.2024

Още едно ново парче от певицата

23.08.2024

Дара Екимова с дебютен албум

20.08.2024

Заплахи към Дара Екимова

19.08.2024

Чухме го в миниалбума на Роби "Двамата"

31.05.2024


flash