Linkin Park обявиха музикално завръщане с нови членове, албум и турне

Linkin Park официално се завръща с нова вокалистка и много силни заявки. Съвсем наскоро групата направи лайфстрийм събитие, в което представи новата си вокалистка Емили Армстронг и барабанист Коли Британ. Новите попълнения ще си партнират с Майк Шинода, Брад Делсън, Финикс и Джо Хан. 

LinkinPark обявиха и нов албум, озаглавен "FromZero". Това ще бъде първият им нов проект след "OneMoreLight" от 2017 г. - последният с участието на покойния вокалист Честър Бенингтън. "From Zero" ще излезе на 15 ноември, а първият сингъл от него е "The Emptiness Machine".

 

 

Армстронг показва потенциал, че може да достигне вокалното ниво на Бенингтън, но заклетите фенове трудно биха могли да направят този плавен преход. Критики не липсваха в коментарите, но генералното мнение е положително. 

Бандата също така насрочи и кратко световно турне, което включва 6 концерта. Началото е в Лос Анджелис на 11 септември, следват Ню Йорк, Хамбург, Лондон и Сеул, а финалът ще е в Богота на 11 ноември.

Малко по-късно стана ясно, че китаристът Брад Делсън няма да е част от предстоящото турне на състава, но ще продължи да работи с тях "зад кулисите", включително в студиото. На негово място за изпълнения на живо в бъдеще ще бъде Алекс Федър.


Свързани новини



flash