Lizzo работи по нов албум

Въпреки, че наскоро обяви, че си взима едногодишна почивка, Lizzo все пак намекна, че започва работа и по нов албум.

Мелиса Вивиан Джеферсън, както е истинското име на певицата, публикува в акаунта си в Instagram поредното видео, разкриващо твърде много от тялото ѝ, и написа към него:

"Нямаше да поствам това в [Instagram], но моето аз от 2021 г. щеше много да се гордее с моето аз през 2024 г. НЕ говоря само за тялото ми, само ако ЗНАЕХТЕ колко много направих за менталното и емоционалното си здраве през изминалата година... не се притеснявайте, ще напиша албум за това".

Преди дни Lizzo обяви, че е пристигнала в Бали, Индонезия, и ще си вземе "свободна година", за да "съхрани вътрешния си мир". Неотдавна тя публикува и клипче, в което тренира във фитнес залата.

Lizzo не за първи път обявява пауза в кариерата си, която на практика е в застой от миналата година, когато нейни бивши танцьорки заведоха дело срещу нея с тежки обвинения в тормоз. През март тази година певицата обяви "НАПУСКАМ" в отговор на злобни коментари за нея онлайн. Дни по-късно тя уточни, че не спира с музиката, а само с това да обръща внимание на негативната енергия, с която я засипват.

Последният албум на Lizzo, "Special", излезе през 2022 г.


Свързани новини

Лизо отговори на обвиненията

07.08.2023

Три танцьорки я обвиняват

02.08.2023

Lizzo пусна нова песен

16.02.2023

Lizzo властва в класациите

03.08.2022

Lizzo - на върха на Billboard Hot 100

27.07.2022


flash