Марая Кери загуби майка си и сестра си в един и същи ден

Марая Кери сподели, че майка ѝ Патриша и сестра ѝ Алисън са починали през изминалия уикенд, в един и същи ден.

"Сърцето ми е разбито, че загубих майка си през изминалия уикенд. За съжаление, при трагичен обрат на събитията, сестра ми загуби живота си в същия ден.", споделя носителката на "Грами".

"Чувствам се благословена, че успях да прекарам последната седмица с майка ми, преди да почине", добавя 55-годишната певица. "Оценявам любовта и подкрепата на всички ви, както и уважението, което проявявате към моето лично пространство в този тежък момент".

Към момента не са известни други подробности, включително причините за смъртта на двете жени.

Патриша, която почина на 87 години, бе оперна певица и вокален педагог, а от брака си с Алфред Рой Кери има три деца: две дъщери - Алисън и Марая, както и един син - Морган. По-късно, когато Марая Кери е още едва на три години, родителите ѝ се развеждат.

Отношенията на певицата с майка ѝ, от която явно е наследила музикалния си талант, винаги са били сложни. В мемоарите си от 2020 г. The Meaning, Марая Кери пише, че в много аспекти от живота ѝ връзката с майка ѝ е била изпълнена с противоречия, емоции и никога нищо "не е било само черно и бяло". Кери сподели, че конкуренцията между тях е влошила връзката им. "Професионалната завист е нещо, което върви ръка за ръка с успеха, но когато този човек е твоята майка и завистта се проявява в толкова ранна възраст, това е особено болезнено", допълва тя.

Въпреки това, Кери изразява своята любов, като пише в книгата си: "На Пат, моята майка, която, въпреки всичко, вярвам, че наистина направи всичко по силите си. Ще те обичам, колкото мога, винаги."

Връзката на певицата с осем години по-голямата ѝ сестра Алисън, също беше сложна. В автобиографията си, тя пише за това как се е отчуждила от нея и брат им Морган, заявявайки, че е било "емоционално и физически по-безопасно за нея да няма никакъв контакт с тях".

След издаването на книгата, Алисън съди сестра си за 1,2 милиона долара, твърдейки, че книгата ѝ е причинила "огромен емоционален стрес от злоба".

Въпреки възходите и паденията в отношенията им, Марая Кери поддържа връзка с майка си. През 2010 г. двете се събират за Mariah Carey: Merry Christmas to You на ABC и изпълняват празничния дует "O Come All Ye Faithful/Hallelujah Chorus".


Свързани новини

Коледното турне на Марая Кери

08.08.2024

Марая Кери празнува годишнина

17.06.2024

Ариана Гранде с ремикс версия на песен

16.02.2024

Залата на славата на рокендрола

13.02.2024

Марая Кери на посещение в Белия дом

03.01.2024


flash