Ето защо се разделиха Дженифър Лопес и Бен Афлек

Веднага след като официално стана ясно, че Дженифър Лопес и Бен Афлек се развеждат, се появиха и редица спекулации каква точно е причината и кой е виновен за краха на връзката им.

55-годишната Лопес е посочила като дата на раздялата на двойката 26 април в молбата си за развод от 20 август - двойката се е опитала да направи така, че бракът им да работи, но променливото настроение на Афлек затруднявало нещата.

"Истината е, че имаше много любов, но за съжаление станаха ясни и хаотичните промени в настроението на Бен, които той не можеше да скрие от пресата, колкото и да се опитваше", твърди източник, близък до бившата звездна двойка, пред "People".

"Опитваха се да работят по въпроса, но промените в настроението и големите възходи и падения изведоха на преден план токсичността. В такъв случай никой не може да ти помогне - трябва да си помогнеш сам", споделя още източникът.

Причините за радялата им е самата Дженифър Лопес, твърдят пък близки до двойката пред Daly Mail. Те смятат, че певицата и актриса е допуснала огромна грешка с желанието си да направи публично достояние личните аспекти на връзката им, които феновете видяха да се разиграват в нейния документален филм The Greatest Love Story Never Told.

В крайна сметка - Дженифър Лопес е посочила като причина за развода си с Бен Афлек "непреодолими различия", стана ясно след изнесен доклад за изданието Page Six. В тях латината е посочила също, че не иска издръжка и е поискала от съдия да промени законното й име от Дженифър Лин Афлек на Дженифър Лин Лопес.


Свързани новини

Окончателно

22.08.2024

Край!

02.08.2024

Дженифър Лопес на 55

24.07.2024

Дойде ли краят на Бенифър?

08.07.2024

Джей Ло със силни думи към Бен Афлек

18.06.2024


flash