Дженифър Лопес подаде молба за развод с Бен Афлек на годишнината им

Във вторник, 20 август, Дженифър Лопес е подала молба за развод с Бен Афлек. Звездите първо се ожениха спонтанно в Лас Вегас на 16 юли 2022 г., а на 20 август тази година беше втората годишнина от традиционната им сватбена церемония в Джорджия.

55-годишната певица и актриса е подала заявление във Върховния съд на окръг Лос Анджелис и е посочила 26 април 2024 г. като дата на раздялата. Тя сама е подала молбата за развод, без да използва адвокат и технически се представлява сама. 

Според източници на TMZ двойката няма предбрачен договор.

"Тя наистина се опита да накара нещата да работят и е с разбито сърце", казва източник пред People. "Децата са основен приоритет, както винаги са били", добавя той.

С подаването на молбата за развод се слага край на продължилите месеци спекулации относно семейното им положение. Слуховете започнаха да се разпространяват през май тази година, когато бе съобщено, че двойката вече не живее заедно.

Лопес и Афлек възобновиха романса си близо две десетилетия след като отложиха сватбата си през септември 2003г. и официално се разделиха през 2004г.  През април 2021 г. се появиха първите съобщения, че двамата отново прекарват времето си заедно след раздялата на изпълнителката с бившата бейзболна звезда Алекс Родригес, с когото бяха сгодени. С Афлек потвърдиха възобновяването на връзката си в Instagram през юли същата година, а малко по-късно минаха по червения килим на филмовия фестивал във Венеция като двойка.

Така през месец май тази година, малко след професионалните разочарования на поп певицата, се появиха и първите слухове, че с актьора имат брачни проблеми. Тя изненадващо се появи сама на бала Мет Гала, след което сама промотира филма си "Атлас". Последва отмяна на турнето й, а двамата прекараха разделени цялото лято и обявиха за продажба семейното имение, което си купиха след сватбата. 

В крайна сметка на Лопес изглежда й е омръзнало да чака нещата да се оправят и символично е подала молба за развод в деня, в който двамата трябваше да празнуват годишнината от втората си сватба в Джорджия.


Свързани новини

Каква е причината за края на "Бенифър"

28.08.2024

Край!

02.08.2024

Дженифър Лопес на 55

24.07.2024

Дойде ли краят на Бенифър?

08.07.2024

Джей Ло със силни думи към Бен Афлек

18.06.2024


flash