Разделени ли са Крис Мартин и Дакота Джонсън?

Kрис Мартин и актрисата Дакота Джонсън са развалили годежа си и са се разделили, гласяха новините през последните дни. Малко по-късно, обаче, се разбра, че това не е така.

Според слуховете фронтменът на Coldplay "е приел, че връзката е приключила - и е най-добре двамата да продължат напред".

"Крис и Дакота се опитаха отчаяно през последните няколко месеца, за да накарат връзката им да работи. Те винаги ще изпитват любов един към друг, но и двамата са стигнали до заключението, че връзката не може да бъде поддържана в дългосрочен план. И двамата са заети, Крис е в Европа с Coldplay и двамата имат лични приоритети, страсти и работни ангажименти, които естествено не се преплитат помежду си. Те искаха да проработи, но просто не стана и сега приеха, че е най-добре да продължат напред", споделя запознат.

34-годишната американска актриса беше заснета миналия уикенд без изумрудения си годежен пръстен, докато разхождаше кучето си в Малибу, където живееше с фронтмена на Coldplay. Тя многократно е била снимана да танцува на концерти на групата през годините, но в момента е на около 6000 мили от 47-годишния Мартин, който е в Мюнхен, Германия, на европейската част от световното турне на бандата Music of the Spheres.

Малко по-късно представител на актрисата от "Мадам Уеб" съобщава, че двамата все още са заедно.

"Те са заедно и са щастливи. Имат своите възходи и падения, но в момента връзката им е отлична", категоричен е той, пише сп. People.

Последно, двойката бе видяна на фестивала Гластънбъри във Великобритания, на който Джонсън подкрепяше любимия си, който е фронтмен на бандата Coldplay.

Романсът между двамата се заражда през 2017 г., след като през 2016 г. Мартин прекрати брака си с дългогодишната си вече бивша съпруга - Гуинет Полтроу.


Свързани новини

След отменените концерти на Суифт

28.08.2024

Coldplay и Педро Паскал в SNL

01.02.2023


flash