Дара Екимова открехва вратата към най-вълнуващия момент в кариерата си

След серия от №1 сингли, награди за "БГ Изпълнителка" и "БГ Песен" за 2023 г. и редица разпродадени концерти, Дара Екимова прави мечтаната крачка за всеки артист — дебютен албум.

Тази стая – така се казва предстоящата студийна колекция на изпълнителката, която излиза на 4 октомври. Албумът ще включва 16 песни, сред които хитовете "Дишам" и "Славата", както и 14 нови парчета, които Дара Екимова създава заедно с някои от най-талантливите български продуценти и автори. Обявяването на Тази стая е придружено от аудио и видео премиерата на "Ако целувам за последно" – нестандартен първи знак и въведение в проекта.

"С "Ако целувам за последно" открехвам вратата към най-вълнуващия момент в кариерата ми досега – появата на дебютния ми албум. Видеото към интрото е като мост между по-малкото ми аз и сегашното, като прегръдка във време-пространството. Знак е, че всичко ще бъде наред и се надявам повече хора да се открият в посланието", споделя изпълнителката.

Първите фенове, които направят предварителна поръчка на албума на Дара Екимова, ще получат специален достъп до специално събитие в столичен клуб на 27 септември, където гостите ще имат възможност да чуят всичките 16 песни от колекцията преди официалната ѝ премиера.


Свързани новини

Какво се случва с делото на Дара Екимова

04.09.2024

Още едно ново парче от певицата

23.08.2024

Заплахи към Дара Екимова

19.08.2024

Чухме го в миниалбума на Роби "Двамата"

31.05.2024

Нова песен, нов хит

07.05.2024


flash