Брад Пит и Джордж Клуни в секси фотосесия за GQ

Септемврийският брой на GQ ще е особено горещ. И как няма да е, щом виждаме заедно Брад Пит и Джордж Клуни. Те позират за корицата на известното списание.

Дваете 60 годишни холивудски икони и секссимволи на няколко поколения дадоха специално интервю за GQ, което се проведе в имението на Пит Château Miraval. Амал и Джордж Клуни също имат дом в близост.

Звездите от "Бандата на Оушън" разказват за приятелството си на и извън големия екран. На въпроса дали двата наистина са приятели Клуни отговори шеговито: "След ограничителната заповед … " и допълни сериозно: "Да, ние сме приятели. От много време." Актьорът от "Спешно отделение" допълни, че често се чуват, за да разберат как са. А Пит обеща, че ще го търси многократно, защото Клуни умее да вижда потенциалните ходове и така ще му помага да избегне неудобни моменти.

Пит сподели, че когато за пръв път Клуни се е откроил за него сред всички останали, е когато Джордж решава да коментира катастрофата, при която загина принцеса Даяна. "Тогава видях, че в този човек има нещо, което ние другите нямаме. Видях в него лидер", допълни Брад. И заяви: "Ако нямах Джордж Клуни в живота си, не знам дали щях да достигна определени нива. Защото той вдъхновява да продължаваш напред."

Клуни сподели, че в момента е ангажиран с новия филм на режисьора Ноа Баумбах, а причината да остави режисурата на по-заден план е, че децата му ходят на училище и няма как цялото семейство да тръгне на път, докато той работи. "Вероятно ще се съсредоточа върху актьорството", посочи Клуни. "На 63 години съм. Все още мога да правя щуротии, в добра физическа форма съм, но без значение колко блокчета гранола ям, след 20 години ще бъда на 80. Нещата се променят. Трябва да се съсредоточа не само върху работата, а и върху самия живот", сподели звездата. "Късметлии сме. Имаме професия, в която не се налага да се пенсионираш", каза още актьорът от "Батман и Робин".

Брад Пит сподели, че се опитва да се наслаждава на живота и хората около себе си. Той допълни, че с времето човек си дава сметка, че е смъртен и затова е решил, че щом се чувства добре, трябва да приема нещата по-спокойно, без да се опитва да контролира всичко. "По-добре е просто да се оставим на течението", смята Пит.

Клуни коментира и изказването на Куентин Тарантино, че той не е филмова звезда, тъй като няма филм от началото на хилядолетието. "Наскоро Куентин каза нещо за мен, така че съм малко раздразнен от него", споделя Клуни.

Актьорът продължава, като разкрива, че преди време Тарантино е дал интервю, в което назовава филмови звезди и че когато името на Клуни се появи, режисьорът на "Криминале" казва, според него, че Клуни "не е филмова звезда".

По време на фестивала в Кан миналата година колумнистът на Deadline Баз Бамгбойе и Куентин Тарантино бсъждат кого Тарантино смята за филмова звезда, като актьори като Джулия Робъртс, Леонардо ди Каприо, Чарлийз Терон и Дензъл Уошингтън, наред с други, са посочени като хора, които отговарят на изискванията. Но когато става дума за Клуни, Тарантино казва: "Е, мина много време, откакто Джордж Клуни е привличал някого към публиката... Кога беше последният му хит, с който привлече публика?"

В крайна сметка обаче Клуни се погрижи да изясни, че няма лоши чувства между него и Тарантино, тъй като не пропусна да сподели пред GQ колко големи късметлии са били той и Пит, че многократно са работили с някои от най-добрите режисьори в Холивуд , включително Тарантино.

"Но не, вижте, наистина сме щастливци, че трябва да работим с тези страхотни режисьори", казва Клуни. "Режисьорът и сценарият са това, което те държи жив."

На въпроса дали днес летвата за тях е по-висока и дали биха могли да се занимават с нещо друго, освен с кино, Пит отговори: "И двамата правим много други неща, това наистина е интригуващо." Клуни допълни, че е написал пиеса за "Бродуей" със заглавие "Лека нощ и късмет".

През септември излиза и новият филм с Пит и Клуни – "Вълци единаци".


Свързани новини

Клуни и Пит представиха новия си филм

03.09.2024

Звездно очакване

30.08.2024

Пореден удар за Брад Пит от дъщеря му

23.07.2024

Трето дете на Брад Пит се отказа от него

04.06.2024

Брат Пит в нов проект

06.02.2024


flash