J Balvin се завръща към корените си с новия албум Rayo

J Balvin се завръща към корените си със своя седми студиен албум Rayo. Албумът носи името на първата кола, която бащата на изпълнителя му купил.

Говорейки за проекта пред сп. People в скорошно интервю, той разкри своето вдъхновение за музиката. "Този ​​албум е вдъхновен от времето, когато бях дете, правейки музика само от любов към музиката, забравяйки за бизнеса. Това е нещо, което ми напомни за детството ми, когато исках да бъда артист. Когато бях най-гладен, това е, когато бях дете", каза Балвин пред изданието. "Сега все още чувствам същия глад, който имах преди, но не е нужно да се доказвам и просто се наслаждавам на процеса на музиката. Ето защо е толкова важен за мен този албум, защото просто се забавлявах, докато го правя то."

В Rayo ще откриете разнообразие от стилове и звуци, които ще ви накарат да танцувате, да мечтаете и да се забавлявате. Албумът, които се състои от 16 песни, е доказателство за това, че музиката няма граници и че обединяването на различни култури и стилове може да създаде нещо наистина специално.

J Balvin привлича за новия си албум свежи таланти като Blessd, Luar La L, Ryan Castro и YOVNGCHIMI за по-енергичните песни в албума. Необходими са само няколко слушания на Rayo, за да разпознаете забележителните "парти ритми" като: "Swat", "Ganster", "Gaga" и "Origami".


Свързани новини

Рок с регетон туист

09.05.2024

Топ 10 на най-слушаните в Spotify

01.09.2021

#FreshNewMusic (19-25.07.21)

26.07.2021

Gomez и Lopez начело на концерт

14.04.2021

"Един Свят: Заедно Вкъщи": концерт

14.04.2020


flash