Арестуваха рапъра Травис Скот след сбиване с бодигард в хотел в Париж

Травис Скот е бил арестуван в Париж, след като се е сбил със собствения си бодигард в хотел, твърдят от френската полиция.

"Мога да потвърдя, че на 9 август 2024 г. полицаи бяха извикани в хотел George V и арестуваха рапъра с прякор Травис Скот за нападение над охранител", каза парижкият прокурор в изявление за NBC News .

"Охраната се е намесила, за да отдели рапъра от бодигарда му. Парижката прокуратура е прехвърлила случая на 1-ви район на съдебната полиция", се казва в изявлението.

Според свидетели на инцидента 33-годишният рапър е бил пиян, когато е налетял на бой на охранителя.

Инцидентът се случва след като в четвъртък, 8 август, Скот, с истинско име Жак Бермон Уебстър II, беше видян да присъства на полуфиналния баскетболен мач на отбора на САЩ срещу Сърбия на Олимпиадата в Париж през 2024 г.

Представител на Скот не са коментирали случая.

Това е не е първият подобен инцидент за бившия Кайли Дженър. На 20 юни Скот беше арестуван в Маями по обвинение, че е бил пиян на обществено място и за навлизане в чужда собственост - яхта на яхтеното пристанище на Маями Бийч. По онова време служители на полицейското управление на Маями Бийч казаха, че той е "пиян, причинява безпокойство, и го помолиха да напусне няколко пъти." Рапърът беше освободен срещу гаранция от $650.

"Г-н Скот беше задържан за кратко поради недоразумение", каза неговият адвокат Брадфорд Коен в изявление. "Нямаше абсолютно никаква физическа свада и благодарим на властите, че работиха с нас за бързо и приятелско решение."

Освен тези кавги, Травис Скот участва в още една злополука по време на филмовия фестивал в Кан. Съобщава се, че напрежението е избухнало близо до техниката на диджея Ричи Акива.

През май беше съобщено, че Скот и неговият приятел Саутсайд са се сблъскали с АЕ Едуардс, който е приятел на Тайга, с когото бившата му партньорка Кайли Дженър имаше връзка преди години. Травис и Кайли имат две деца заедно, но от доста време те са разделени, като сега риалити звездата е с актьора Тимъти Шаламе.


Свързани новини



flash