Дженифър Лопес и Бен Афлек се развеждат, актьорът с ново имение за 20 млн. долара

След месеци на спекулации, Дженифър Лопес и Бен Афлек се развеждат. Според приятели на звездната двойка, цитирани от "Дейли мейл", двамата са подписали окончателните документи за раздялата си, след като и последният им опит да спасят брака си се провалил.

Приятели на двойката споделят, че Дженифър и Бен се били съгласили на развод още преди месец, но до последно правели "опити нещата да потръгнат, защото много се обичали". За последно те са се появявали заедно на официално събитие на 30 март. Двамата прекараха и почивките си по отделно – певицата отиде в Италия, а актьорът остана у дома в Лос Анджелис. На втората годишнина от сватбата си те бяха в различни градове, посочва "Дейли мейл".  

Американският актьор купи имение в Лос Анджелис за 20,5 милиона долара. Това е денят, в който певицата навърши 55 и отпразнува рождения си ден с пищно парти. Покупката на новото жилище нанесла на Дженифър "последния съкрушителен удар право в сърцето, който тя не могла да понесе".

Имотът е бил собственост на Дейвид Калвърт-Джоунс, племенник на милиардера медиен магнат Рупърт Мърдок, съобщава Mansion Global. Домът се намира на границата на районите Брентуд и Пасифик Палисейдс. Построен е през 1941 г. от калифорнийския архитект Клиф Мей. Имението разполага с пет спални, кухня, кабинет с камина, съблекалня, всекидневна и кабинет, се казва в съобщението.

Площта на парцела е около акър или  4 хил. кв.м.  Територията е озеленена. Има спа център с басейн, спортна площадка, както и конюшня и двуетажна къща за гости, пише изданието. Бен Афлек и съпругата му Дженифър Лопес обявиха имението си в Бевърли Хилс за продажба в началото на юли. Цената на целият продукт е 68 милиона долара. Беше съобщено, че къщата има 12 спални и 24 бани, а също така има фризьорски салон, салон за маникюр,  домашно кино, винарска изба, сауна, стая за масаж и V-образен басейн с изглед към околните хълмове.

Навръх рождения си ден Джей Ло пък се разделила с един от имотите си – продала пентхаус с 4 спални в Ню Йорк за 23 милиона долара. Двойката има и общо жилище – имение в Бевърли Хилс, което преди месеци обяви за продажба за 68 милиона долара.

И Бен Афлек, и Дженифър Лопес все още пазят мълчание и не са коментирали развода.


Свързани новини

Каква е причината за края на "Бенифър"

28.08.2024

Окончателно

22.08.2024

Дженифър Лопес на 55

24.07.2024

Дойде ли краят на Бенифър?

08.07.2024

Джей Ло със силни думи към Бен Афлек

18.06.2024


flash