Ето защо дъщерята на Брат Пит и Анджелина Джоли смени фамилията си

Докато разводът и съдебните битки между Анджелина Джоли и Брад Пит продължават да се проточват, децата им вече ясно показват коя страна избират. Три от тях - дъщерите им Вивиан, Захара и Шайло вече се представят с фамилното име на майка си вместо с това на баща си, ясно показвайки кого от родителите си подкрепят.

Навръх рождения си ден стана ясно, че Шайло вече е подала документи за премахването на "Пит" от фамилното си име. Сега, близо два месеца по-късно, научаваме, че момичето е още една стъпка по-близо до завършването на процеса по смяна на името си. Дъщерята на бившата двойка е публикувала съобщение в Los Angeles Times, с което обявява, че е подала молба в името ѝ да присъства фамилията само на майка ѝ - Джоли.

"Като адвокат на Шайло, от мен се изисква да публикувам правно известие, защото законът в Калифорния изисква това от всеки, к,ойто иска да промени името си. Това правно съобщение беше публикувано в Los Angeles Times, както се изисква.", заяви Питър Ливайн, адвокат на Шайло.

Според калифорнийския закон преди съдията да може да одобри искането за промяна на името, правните документи трябва да бъдат публикувани във вестник за един месец. А когато бъдат публикувани, искането е показано в правния раздел на вестника.

Питър Ливайн обясни защо клиентката ѝ е решила да се откаже от фамилията на баща си. Причината са "болезнени събития", случили се в миналото. Най-вероятно става дума за дългия и неприятен развод между Анджелина Джоли и Пит, след като актьорът беше обвинен от близките си, че по време на полет е извършил насилие над съпругата и децата си. По време на процеса се намесиха дори ФБР и Закрила на детето. След това Брад Пит бе обвинен и в злоупотреба с алкохол, за която той в крайна сметка призна.

Наскоро източник People издаде, че Брад Пит е "наясно и разстроен" от промяната, която дъщерите му са инициирали.

"Напомнянето, че е загубил децата си, разбира се, не е лесно за Брад. Той обича децата си и му липсват. Много е тъжно", допълни още информаторът. Той не скри, че актьорът е щастлив с новата си половинка - Инес де Рамон, но в същото време го боли да е далеч от децата си.

По думите на друг близък до семейството, Брад Пит "на практика няма контакт" с порасналите си деца, но все още се вижда с по-малките от тях. Заедно с Анджелина Джоли имат общо шест деца: Мадокс (22 г.), Захара (19 г.), Шайло (18 г.), Пакс (20 г.), както и близнаците Нокс и Вивиен (16 г.). Така или иначе, децата на Анджелина и Брад все повече се отдалечават от баща си и това със сигурност му носи много тъга. Макар и да е зает с новия си филм за Формула 1 и връзката си с Инес де Рамон, Пит със сигурност страда от отношението на децата му към него.

Припомняме, че Анджелина подаде молба за развод с актьора през 2019 г. след петгодишен брак. Раздялата им се случи меко казано скандално, като битката помежду им продължават и до днес. Двамата бяха вкарани в ожесточена битка за френското си шато, след като актрисата продаде своя дял от 64 милиона долара на руския милиардер Юри Шефлер през 2021 г.


Свързани новини

Клуни и Пит представиха новия си филм

03.09.2024

Звездно очакване

30.08.2024

Две звезди за приятелството

16.08.2024

Трето дете на Брад Пит се отказа от него

04.06.2024

Брат Пит в нов проект

06.02.2024


flash