Шарън Стоун изгубила милиони долари след инсулт

Шарън Стоун реши да е откровена до болка. В интервю за The Hollywood Reporter тя разкри смущаващи неща от своето минало.

През 2001 г. звездата от "Първичен инстинкт" получава инсулт, довел до кървене в мозъка за цели девет дни. Рехабилитацията отнема дългите седем години. През това време натрупаните 18 милиона долара изчезват от нейните сметки. Стоун казва, че много хора по онова време са си мислели, че тя просто ще умре, защото инсултът засяга обонянието, зрението и способността ѝ да усеща неща при допир.

По думите на 66-годишната актриса инсултът е променил на сто процента начина, по който работи мозъкът й.

"Будистки монах ми каза, че съм се преродила в същото тяло. Имах смъртно преживяване и след това ме върнаха обратно... В продължение на девет дни имах кръвоизлив в мозъка, така че той беше избутан в предната част на лицето ми. Не беше разположен в главата ми, където беше преди", твърди Стоун в интервюто. Тя е убедена, че "докато това се случваше, всичко се промени". Разказва още, че промени настъпили при обонянието, зрението, усещания. "Не можех да чета в продължение на няколко години. Нещата се разтягаха и виждах цветни шарки... Много хора си мислеха, че ще умра".

В този изключително труден за нея момент са се намерили "доброжелатели", които са се възползвали, за да се облагодетелстват.

"Имах спестени 18 милиона долара, които изкарах заради големия си успех. Когато проверих пак банковата си сметка, всичко беше изчезнало. Хладилникът ми, телефонът ми - всичко беше на чужди имена. Нямах никакви пари", споделя още Шарън Стоун.

Въпреки трудностите и разочарованията, актрисата е решила да гледа от добрата страна на нещата, а не да се впуска в порочния кръг гнева и яростта, които са последвали в резултат на случващото се, пише People.

"Ако глътнеш семето на горчивината, тя никога няма да те напусне. Но ако имаш вяра, дори и ако е с големината на синапено зрънце, ще оцелееш. Така че сега живея за радост. Живея с цел.", казва Шарън Стоун.

Стоун не споделя подробности за мозъчния си кръвоизлив в продължение на няколко години след случилото се, тъй като се притеснява от обществената реакция, припомня ДПА. Сега актрисата е член на управителния съвет на неврологичната фондация "Бароу" в САЩ, в която се лекуват тежки заболявания на мозъка и гръбначния стълб.


Свързани новини

Рекордьорът по овации във Венеция

05.09.2024

Звездно очакване

30.08.2024

Предисторията на "Цар лъв"

27.08.2024

"Мигни два пъти" в кината

26.08.2024

Новият антигерой на Марвел

21.08.2024


flash