Ед Шийрън продължава турнето си в Европа догодина

Съвсем скоро очакваме Ед Шийрън в България. Междувременно изпълнителят обяви, че турнето му "Mathematics" в Европа ще има продължение следващата година.

В периода май-септември британската звезда ще направи музикални спирки в Испания, Франция, Италия, Германия, Норвегия, Швейцария, Белгия, Полша, Швеция и Дания.

"През 2025 г. турнето "Mathematics" ще стигне своя край! Ще посетим повечето места, където още не сме били, първите дати ще са в Европа, ще има и още, продажбата на билетите започва на 10 юли, ще се видим следващата година", написа певецът в социалните мрежи. 

 

 

Според официалната информация за турнето през 2025 г. е специално разработена мобилна дигитална система за билети, която ще гарантира, че феновете си купуват истински пропуски. 

“Ед и неговия екип са твърдо против това някой да използва неофициални вторични сайтове за продажба на билети и затова правят всичко възможно да спрат практиката феновете да бъдат експлоатирани, когато си купуват билети за неговите концерти",се казва в изявлението. 

По-рано тази година човек, който предлагал билети за концерти на Ед Шийрън и Лейди Гага, като ги купувал и след това препродавал на по-високи цени "в огромен мащаб", беше осъден на 4 години затвор.

Междувременно 33-годишният певец разкри в интервю, че на този етап умишлено забавя новия си албум, защото се е насочил да помага на държавните училища в родната си Великобритания. Самият той се слави освен като певец, и като дарител на учебните заведения, които имат нужда от финансиране. "Последно време съм се насочил към училищата, които имат крещяща нужда от подпомагане в сферата на музиката. Не съм се заел да преподавам, не съм глупак. Знам, че не съм човек на науките, но със сигурност мога да помогна с нещо", споделя изпълнителят. "Смятам, че е важно държавните училищни заведения да бъдат подпомогнати, тъй като за тях пари почти никога не остават."

Daily Mail посочва, че изпълнителят е дарил над 100 000 хиляди паунда на своето училище, в което е завършил, за да могат да бъдат интегрирани програми за изкуство и музика. Според медията Ед се надявал така да отвори път на следващата световна звезда.


Свързани новини

София пощуря по Ед Шийрън

02.09.2024

Ед Шийрън пя пред 70 000 души в Румъния

30.08.2024

Обратното броене започна

20.08.2024

Коледа подрани и за Ед Шийрън

14.08.2024

Нещо ново от Ед Шийрън

27.06.2024


flash