Гейл се завръща със саркастичния нов сингъл "internet baby"

Гейл се завръща с игривия язвителен нов сингъл "internet baby".
 
"Написах "internet baby", защото израснах с интернет и мисля, че това е повлияло силно на личността на моето поколение по различни начини", казва Гейл. "Намирам това за смешно и исках да дам своя ироничен и саркастичен коментар." 
 
 
Гейл, която наскоро беше включена в списъка "21 Under 21" на Billboard, си партнира с кампанията "Seize The Awkward" на Американската фондация за превенция на самоубийствата и "The Jed Foundation", в сътрудничество с "Ad Council", през април. Тя участва в новата им поредица от дигитално съдържание "Capture The Convo", която демонстрира как да проверявате приятели и да говорите за психичното здраве. Поредицата включва ексклузивен дует със звездата от "Capture The Convo", изпълнителен продуцент и творчески директор – Найа Сиукс. 
 
Гейл направи своя дългоочакван дебют на живо в Азия с концерти в Токио, Япония, и Сеул, Южна Корея, като в момента пътува из Европа и Обединеното кралство като специален гост на "Summer Carnival 2024" на P!NK. Концертите продължават през юли. 

Свързани новини

Гейл с нова песен

10.05.2023

Гейл с нова песен

15.03.2023

Гейл с нова песен

25.10.2022

Новият албум на Гейл е тук

11.10.2022

Гейл с втори албум, записа дует

19.09.2022


flash