Защо дъщерята на Том Круз се отказа от фамилията му?

Подобно на част от децата на Брат Пит и Анджелина Джоли, Сури Круз също се отказа от фамилията на прословутия си баща. Вместо това дъщерята на Том Крузи Кейти Холмс вечеизползва презимето на майка си –Ноел.

18-годишното момичеот известно време се представя като Сури Ноел, макар че на този етап не е сигурно дали името е променено законно.

"По този начин иска да покаже уважението си към Кейти", сподели близък до екс двойката, който изрази предположение, че 18-годишното момиче е направило тази промяна, защото иска "да е отделна личност".

Сури е родена през 2006 г. и от малка е в светлините на прожекторите. Смяната на фамилията също така би помогнала на тийнейджърката да избегне папараците и да започне "начисто" в колежа, в който ѝ предстои да започне скоро.

Припомняме, че през 2023 г. стана ясно, че Круз и дъщеря му не поддържат никакви отношения. Откакто той се разведе с Кейти през 2012, тя е приела ролята и на баща, и на майка. "Чувствам се много благословена да имам такова дете. Да съм нейна майка е най-големият дар", бе казала в интервю веднъж Холмс.

Не е тайна, че актьорът е отдаден сциентолог и има съобщения, че неговите вярвания са причинили напрежение в отношенията му със Сури. Говори се, че отдадеността на Том на Църквата на сциентологията е причинила разрив между него и дъщеря му, като източници твърдят, че Сури не е виждала баща си от години.

Въпреки че точните подробности за връзката им остават лични, ясно е, че Сури е взела съзнателно решение да се дистанцира от баща си. В скорошни интервюта Кейти Холмс говори за предизвикателствата на съвместното родителство с Том Круз, намеквайки за трудностите, възникнали в отношенията им.

Въпреки спекулациите и слуховете около връзката им, Сури изглежда процъфтява сама по себе си. Тя си създава име в света на модата, посещавайки престижни събития и привличайки вниманието с чувството си за стил. Въпреки, че Сури може да е избрала да се дистанцира от баща си, ясно е, че тя проправя свой собствен път и създава име за себе си според собствените си условия.


Свързани новини

Том Круз сложи край на Олимпиадата

12.08.2024

Том Круз с опасен номер за Олимпиадата

06.08.2024

Том Круз се разходи по Капалъ Чарши

25.07.2023

Том Круз тръгна на война срещу ИИ

19.07.2023

Том Круз тръгва на мисия

23.06.2023


flash